Placebo - Slave To The Wage

Cover Placebo - Slave To The Wage
Cover

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Placebo
Paul Corkett
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
de  Piek: 92 / Weken: 3
fr  Piek: 63 / Weken: 2
be  Tip (W)
it  Piek: 30 / Weken: 6

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:06Black Market MusicElevator / Hut / Virgin
8501622
Album
CD
06/10/2000
3:47Humo - Alle 2000 goedEVA
8503672
Compilatie
CD
01/12/2000
Radio Edit3:48Special KVirgin / Hut
8973350
Single
CD-Maxi
15/01/2001
I Can't Believe It's A Remix3:31Special KVirgin / Hut
8973350
Single
CD-Maxi
15/01/2001
4:07Sanremo 2001Universal
556 196-2
Compilatie
CD
02/03/2001
»» alles tonen

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 40)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/06/2006 21:53
okii
******
high level

Farg0
*****
Great song!

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Formidabele plaat van de Amerikaans / Schotse zanger / gitarist "Brian Molko", de Zweedse bassist "Stefan Olsdal" en de Amerikaanse drummer "Steve Forrest" oftewel "Placebo" uit begin oktober 2000 !!! Afkomstig van hun album "Black Market Music" !!! Exact 5 sterren ☺!!!

irelander
****
Good song, but considerably unspectacular. His vocals have been better.

liam99
****
Not Bad .

Hijinx
***
Yeah this is fair but the repeated plodding music doesn't do them favours here I think. Needs more life.

bluezombie
****
Cool.

gherkin
*****
Ook dit zou ik zeker wel bij de sterke nummers van Placebo rekenen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?