Placebo - Never Let Me Go

Cover Placebo - Never Let Me Go
Digital
Elevator Lady / So 0738572300449

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/04/2022 (Positie 1)
Laatste week notering:16/04/2022 (Positie 92)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:10231 (169 Punten)
Vinyl 33:02/04/2022 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 7
de  Piek: 1 / Weken: 7
at  Piek: 1 / Weken: 5
fr  Piek: 2 / Weken: 6
nl  Piek: 1 / Weken: 3
be  Piek: 4 / Weken: 7 (V)
  Piek: 1 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 55 / Weken: 1
fi  Piek: 32 / Weken: 1
it  Piek: 8 / Weken: 3
es  Piek: 13 / Weken: 3
au  Piek: 10 / Weken: 1
nz  Piek: 40 / Weken: 1

Tracks

25/03/2022
CD So SOAK263 / EAN 0738572300418
Toon detailsAlles beluisteren
1.Forever Chemicals
  5:09
2.Beautiful James
  4:08
3.Hugz
  3:51
4.Happy Birthday In The Sky
  5:09
5.The Prodigal
  4:46
6.Surrounded By Spies
  5:14
7.Try Better Next Time
  3:07
8.Sad White Reggae
  3:25
9.Twin Demons
  3:58
10.Chemtrails
  4:31
11.This Is What You Wanted
  4:11
12.Went Missing
  5:05
13.Fix Yourself
  5:01
   
25/03/2022
Ltd.Premium Box Set - LP So SOAKBX263 / EAN 0738572302023
Toon detailsAlles beluisteren
LP's, CD & Cassette.
   
25/03/2022
Green Coloured - MC So SOAKMCG263 / EAN 0738572300470
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/03/2022
Blue Coloured - MC So SOAKMCB263 / EAN 0738572300487
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/03/2022
Digital Elevator Lady / So 0738572300449 / EAN 0738572300449
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/03/2022
Red Coloured - MC So SOAKMCR263 / EAN 0738572300463
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/03/2022
Box Set: Red/Blue/Green Coloured - MC So SOAKMCA263 / EAN 0738572302085
Toon detailsAlles beluisteren
   
25/03/2022
LP So SOAKLP263 / EAN 0738572300494
Toon detailsAlles beluisteren
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
Never Let Me Go02/04/202213
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8Placebo - Never Let Me Go (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
In mijn ogen mag je echt wel zeggen dat deze groep het nog kan. Dik geslaagd nieuw album.

Rootje
*****
Weer een meeslepend album, dat je niet loslaat van Placebo. De trage, cynische en wat sinistere sound die we van deze band zijn is weer duidelijk aanwezig.
Sterk album.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?