Placebo - Evil Dildo

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Placebo
Producer:Steve Osborne
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Without You I'm NothingHut / Virgin
CDFLOOR8 / 8465312
Album
CD
09/10/1998

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
Never Let Me Go02/04/202213
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Placebo - Evil Dildo (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Hier heb ik zeker niet te veel op tegen.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Vergeten, lange, bijna 8 minuut durende instrumentale alternatief rockplaat met heel af en toe wat 'autotune' geschreeuw en vrouwelijk telefoongeluid, en een hoop prima elektrisch gitaarwerk uit half oktober 1998 van de Londense rockformatie "Placebo" (☼ 1994) !!! Begint eigenlijk heel rustig, daarna breekt de hel los 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?