Placebo - Black Market Music

Cover Placebo - Black Market Music
CD
Elevator / Hut / Virgin 8501622 (eu)
Cover Placebo - Black Market Music
LP
Virgin 7243 8 50049 1 9 (uk)

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/10/2000 (Positie 42)
Laatste week notering:18/11/2000 (Positie 97)
Piekpositie:28 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:8936 (214 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 11
de  Piek: 4 / Weken: 23
at  Piek: 7 / Weken: 13
fr  Piek: 1 / Weken: 36
nl  Piek: 28 / Weken: 5
be  Piek: 10 / Weken: 6 (V)
  Piek: 3 / Weken: 17 (W)
se  Piek: 17 / Weken: 4
fi  Piek: 24 / Weken: 2
no  Piek: 9 / Weken: 4
it  Piek: 9 / Weken: 5
au  Piek: 18 / Weken: 12
nz  Piek: 22 / Weken: 6

Tracks

06/10/2000
CD Elevator / Hut / Virgin 8501622 (EMI) [eu] / EAN 0724385016226
09/10/2000
LP Virgin 7243 8 50049 1 9 (EMI) [uk] / EAN 0724385004919
27/11/2015
2015 Remastered Limited Gold 180g Vinyl - LP Vertigo / Capitol 4743247 (UMG) / EAN 0602547432476
27/11/2015
2015 Remastered Black 180g Vinyl - LP Vertigo / Capitol 4743249 (UMG) / EAN 0602547432490
Toon detailsAlles beluisteren
1.Taste In Men
  4:15
2.Days Before You Came
  2:33
3.Special K
  3:52
4.Spite & Malice
  3:37
5.Passive Aggressive
  5:24
6.Black-Eyed
  3:48
7.Blue American
  3:31
8.Slave To The Wage
  4:06
9.Commercial For Levi
  2:20
10.Haemoglobin
  3:46
11.Narcoleptic
  4:22
12.Peeping Tom
  5:15
Hidden:
Black Market Blood
  3:50
   
09/10/2000
Elevator / Hut / Virgin CDFLOOR13 (EMI) / EAN 0724385004926
Toon detailsAlles beluisteren
   
02/11/2012
CD Vertigo 060253717538 (UMG) / EAN 0602537175383
Toon detailsAlles beluisteren
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.58 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?