Placebo - Battle For The Sun

Cover Placebo - Battle For The Sun
CD
Dreambrother 9560009022
Cover Placebo - Battle For The Sun
Cover
Cover Placebo - Battle For The Sun
Cover
Cover Placebo - Battle For The Sun
CD
Freibank 956A009583

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/06/2009 (Positie 5)
Laatste week notering:12/12/2009 (Positie 47)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:19
Positie aller tijden:3014 (1016 Punten)
Alternative:13/06/2009 / Piek: 1 / Weken: 13
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 17
de  Piek: 1 / Weken: 25
at  Piek: 1 / Weken: 16
fr  Piek: 1 / Weken: 68
nl  Piek: 5 / Weken: 19
be  Piek: 1 / Weken: 33 (V)
  Piek: 1 / Weken: 22 (W)
se  Piek: 9 / Weken: 2
fi  Piek: 2 / Weken: 2
no  Piek: 16 / Weken: 1
dk  Piek: 12 / Weken: 2
it  Piek: 5 / Weken: 17
es  Piek: 5 / Weken: 12
pt  Piek: 4 / Weken: 3
gr  Piek: 14 / Weken: 3
au  Piek: 8 / Weken: 4
nz  Piek: 14 / Weken: 4
mx  Piek: 9 / Weken: 7

Tracks

05/06/2009
CD Dreambrother 9560009060 / EAN 0827565050826
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/06/2009
CD Dreambrother 9560009020 / EAN 5051083043731
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kitty Litter
  3:47
2.Ashtray Heart
  3:32
3.Battle For The Sun
  5:33
4.For What It's Worth
  2:47
5.Devil In The Details
  4:28
6.Bright Lights
  3:23
7.Speak In Tongues
  4:06
8.The Never-Ending Why
  3:23
9.Julien
  4:43
10.Happy You're Gone
  3:50
11.Breathe Underwater
  3:44
12.Come Undone
  4:36
13.Kings Of Medicine
  4:13
   
05/06/2009
LP Dreambrother 9560009012 / EAN 5051083043748
Toon detailsAlles beluisteren
   
05/06/2009
CD Dreambrother 9560009022 / EAN 5051083043786
Toon detailsAlles beluisteren
1.Kitty Litter
  3:47
2.Ashtray Heart
  3:32
3.Battle For The Sun
  5:33
4.For What It's Worth
  2:47
5.Devil In The Details
  4:28
6.Bright Lights
  3:23
7.Speak In Tongues
  4:06
8.The Never-Ending Why
  3:23
9.Julien
  4:43
10.Happy You're Gone
  3:50
11.Breathe Underwater
  3:44
12.Come Undone
  4:36
13.Kings Of Medicine
  4:13
Extras DVD:
Documentary
In The Studio: The Making Of Battle For The Sun
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank BATTLE09CDXF / EAN 0827565056712
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank 956A009584 / EAN 0827565056736
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank BATTLE09CDXM / EAN 0827565056743
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank 956A009588 / EAN 0827565056774
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank 956A009587 / EAN 0827565056767
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank 956A009583 / EAN 0827565056729
Toon detailsAlles beluisteren
   
24/09/2010
Redux Version - CD Freibank 956A009586 / EAN 0827565056750
Toon detailsAlles beluisteren
   
29/06/2018
CD Elevator Lady / Awal 3746158 / EAN 0602537461585
Toon detailsAlles beluisteren
   

Placebo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pure Morning12/09/1998846
The Bitter End12/04/2003963
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Without You I'm Nothing31/10/1998653
Black Market Music21/10/2000285
Sleeping With Ghosts29/03/20031915
Once More With Feeling - Singles 1996-200430/10/2004663
Meds18/03/20061010
Battle For The Sun13/06/2009519
Loud Like Love14/09/201378
MTV Unplugged05/12/2015432
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Come In Pieces [DVD]05/11/201183
MTV Unplugged [DVD]05/12/2015204
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 23)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

otnorot
****
Als Placebo-fan van het eerste uur (sedert Pure Morning) ben ik nogal ontgoocheld in het album Battle For The Sun en kan het overdreven enthousiasme van sommige recensenten helaas niet delen.
Heb het volledige album ca 6x beluisterd en ik word er niet overdreven warm van.
Mijn persoonlijke favorieten: Ashtray Heart, For What It's Worth en, vooral, Bright Lights en The Never-Ending Why
Misschien komt er later een ster bij maar voorlopig blijft Battle For The Sun steken op 4****
Laatst gewijzigd: 20/08/2009 01:11

cleany
******
Als Placebo-fan van het eerste uur (sedert Come Home) ben ik juist erg te spreken over het album Battle For The Sun. Placebo maakt toch elke keer weer een interessante totaal andere plaat en live is het gewoon 1 van de beste band, als ze de set in de goede volgorde zouden zetten.

Hijinx
*****
I was impressed with this album and was quite surprised at how much I enjoyed it. Most of the tracks are highlights and it's awesome from start to finish.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?