Plácido Domingo with Susan Boyle - From This Moment On

Nummer

Jaar:2012
Muziek/Tekst:Shania Twain
Robert John Lange
Producer:Rafa Sardina
Coverversie van:Shania Twain - From This Moment On
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:46SongsSony Classical
88725449882
Album
CD
19/10/2012
4:46SongsSony Classical
88691934932
Album
CD
19/10/2012

Plácido Domingo   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perhaps Love (Placido Domingo & John Denver)09/01/1982167
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perhaps Love (Placido Domingo)09/01/19822011
Greatest Love Songs23/12/19898012
In Concert (Carreras / Domingo / Pavarotti / Mehta)25/08/1990140
Barcelona Games (Domingo / Carreras / Caballe)15/08/1992645
Christmas In Vienna (Plácido Domingo / Diana Ross / José Carreras)11/12/1993411
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)10/09/1994226
Christmas With - The 3 Tenors Sing The Most Beautiful Christmas Songs (Carreras / Domingo / Pavarotti)09/12/1995206
Christmas In Vienna III (Placido Domingo / Sissel Kyrkjebo / Charles Aznavour)16/12/1995724
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)29/08/1998276
Christmas In Vienna V (Domingo / Brightman / Lotti / Cocciante)19/12/1998563
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)09/12/2000197
 

Susan Boyle   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wild Horses05/12/2009991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Dreamed A Dream28/11/2009123
The Gift13/11/2010118
Someone To Watch Over Me12/11/20111817
Standing Ovation - The Greatest Songs From The Stage24/11/20121113
Home For Christmas30/11/2013126
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?