Pixies - Might As Well Be Gone

Nummer

Jaar:2016
Producer:Tom Dalgety
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:47Head CarrierPlay It Again Sam
PM018CDX
Album
CD
30/09/2016

Pixies   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Motorway To Roswell07/12/1991528
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doolittle13/05/1989539
Bossanova25/08/19903010
Trompe le monde05/10/1991269
Indie Cindy03/05/2014232
Head Carrier08/10/2016132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Pixies - Might As Well Be Gone (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Nog een nummertje van Pixies dat zeker wel een mooie score waard is in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?