Pitbull feat. Enrique Iglesias - Messin' Around

Cover Pitbull feat. Enrique Iglesias - Messin' Around
Digital
RCA 1099916561

Charts

Binnenkomst:09/07/2016 (Positie 91)
Laatste week notering:10/09/2016 (Positie 94)
Piekpositie:74 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:17373 (163 Punten)
Single Tip:16/04/2016 / Piek: 1 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 74 / Weken: 10

Tracks

08/04/2016
Digital RCA 1099916561 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Messin' Around
  3:43
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:43Messin' AroundRCA
1099916561
Single
Digital
08/04/2016
3:43The Dome Vol. 78Polystar
0600753698723
Compilatie
CD
03/06/2016
3:42Climate ChangeRCA
88985-31736-2
Album
CD
17/03/2017

Enrique Iglesias   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bailamos05/06/1999427
Rhythm Divine20/11/19992515
Be With You25/03/20007021
Could I Have This Kiss Forever (Whitney Houston & Enrique Iglesias)16/09/2000219
Hero27/10/2001221
Escape16/03/2002416
Love To See You Cry15/06/2002378
Maybe07/12/20022213
Don't Turn Off The Lights19/04/2003893
Addicted29/11/2003504
Not In Love (Enrique Iglesias feat. Kelis)03/04/20041018
Do You Know? (The Ping Pong Song)09/06/2007224
Tired Of Being Sorry06/10/2007320
Can You Hear Me14/06/2008218
Takin' Back My Love (Enrique Iglesias feat. Ciara)21/03/2009715
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
Heartbeat (Enrique Iglesias feat. Nicole Scherzinger)06/11/20103311
Tonight (I'm F**kin' You) (Enrique Iglesias feat. Ludacris & DJ Frank E)15/01/20111115
Dirty Dancer (Enrique Iglesias feat. Usher)07/05/20113910
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Bailando (Enrique Iglesias feat. Sean Paul / Gente De Zona / Descemer Bueno)28/06/2014356
El perdón (Nicky Jam & Enrique Iglesias)23/05/2015139
Duele el corazón (Enrique Iglesias feat. Wisin)30/04/20161424
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Súbeme la radio (Enrique Iglesias feat. Descemer Bueno, Zion & Lennox)01/04/20172123
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Enrique Iglesias03/08/1996679
Cosas del amor07/08/19992512
Enrique04/12/19991356
Escape10/11/2001588
706/12/20034421
Insomniac16/06/2007650
Greatest Hits22/11/2008452
Euphoria10/07/2010522
Sex And Love22/03/20142718
 

Pitbull   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I Know You Want Me (Calle Ocho)06/06/2009221
Hotel Room Service01/08/20094012
I Like It (Enrique Iglesias feat. Pitbull)12/06/20101819
DJ Got Us Fallin' In Love (Usher feat. Pitbull)31/07/2010932
On The Floor (Jennifer Lopez feat. Pitbull)05/03/2011428
Give Me Everything (Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer)23/04/2011232
Rabiosa (Shakira feat. Pitbull)11/06/20114613
Rain Over Me (Pitbull feat. Marc Anthony)30/07/20111715
I Like How It Feels (Enrique Iglesias feat. Pitbull and The WAV.s)22/10/2011768
Boomerang (DJ Felli Fel feat. Akon, Pitbull & Jermaine Dupri)05/11/2011558
International Love (Pitbull feat. Chris Brown)12/11/20116110
U Know It Ain't Love (RJ feat. Pitbull)10/12/2011189
Rock The Boat (Bob Sinclar feat. Pitbull, Dragonfly & Fatman Scoop)03/03/2012479
Dance Again (Jennifer Lopez feat. Pitbull)14/04/20121920
Back In Time02/06/2012848
There She Goes (Taio Cruz feat. Pitbull)09/06/2012678
Don't Stop The Party (Pitbull feat. TJR)20/10/2012853
Feel This Moment (Pitbull feat. Christina Aguilera)09/03/20131127
Outta Nowhere (Pitbull feat. Danny Mercer)10/08/2013764
Timber (Pitbull feat. Ke$ha)19/10/2013354
Habibi I Love You (Chawki feat. Pitbull & Do)30/11/201359
Mmm Yeah (Austin Mahone feat. Pitbull)01/02/2014481
Wild Wild Love (Pitbull feat. G*R*L)12/04/2014873
We Are One (Ole Ola) (Pitbull feat. Jennifer Lopez & Cláudia Leitte)19/04/2014916
Fireball (Pitbull feat. John Ryan)02/08/2014134
Time Of Our Lives (Pitbull & Ne-Yo)17/01/20151533
Fun (Pitbull feat. Chris Brown)13/06/20151620
Messin' Around (Pitbull feat. Enrique Iglesias)09/07/20167410
Hey Ma (Pitbull & J Balvin feat. Camila Cabello)20/05/2017921
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Starring In Rebelution05/09/2009424
Planet Pit25/06/20112116
Global Warming24/11/2012891
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.32Pitbull feat. Enrique Iglesias - Messin' Around (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
****
Ik moet toegeven dat het best catchy is. Jammer dat die druiloor van een Pitbull weer meedoet.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Prima plaat en samenwerking uit begin april 2016 van de 35 jarige Cubaans / Amerikaanse rapper: "Armando Christian Pérez", alias: "Pitbull", en de 40 jarige Spaanse zanger: "Enrique Miguel Iglesias Preysler" !!! Ruim 4 sterren ☺!!!

RV
*****
Pitbull is niet eens meer hard op weg de meest gehate artiest te worden, hij is het al! Gelukkig heb ik lang niet zo'n hekel aan hem als de meeste mensen. Ik verdoe mijn tijd liever met het haten van Meghan Trainor en Lana Del Rey in plaats van Pitbull afzeiken. Want eerlijk is eerlijk: dit nummer met Enrique Iglesias is wel érg catchy en verre van irritant, al moet ik zeggen dat ik het wel liever bij 'Duele El Corazón' hou.

Jeroen68
***
Vrij suf zomerplaatje

muzieklover
**
Waar moet dit eigenlijk op voorstellen ?

Mark1984
*
Gewoon slecht

Sebastiaanmember
***
Ik vind die Pitbullhaat van deze Nederlandse/Belgische leden wel wat overdreven, hij heeft heus wel goede nummers afgeleverd, zoals zijn eerste nummers en 'My Everything' en 'Timber'. Dit nummer is dan wel weer erg matig, maar het is aan te horen. En Enrique Iglesias is wel erg achteruitgegaan, in 2010/2011 maakte hij nog hele leuke danceplaatjes, maar nu maakt hij 13-in-een-dozijn-zomerplaatjes, en het vervelendste is nog wel dat het telkens hits worden, met in 2015 zelfs één van de grootste hits uit het jaar! 3 sterren.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?