Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond

Cover Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond
Cover

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Parts 1-513:31Wish You Were HereHarvest
062-96 918
Album
LP
15/09/1975
Parts 6-912:23Wish You Were HereHarvest
062-96 918
Album
LP
15/09/1975
10:58A Collection Of Great Dance SongsHarvest
064-07 575
Album
LP
1981
Parts 1-513:30The Pink Floyd CollectionEMI
3-62 1538263
Album
CD
1983
Part 6-912:22The Pink Floyd CollectionEMI
3-62 1538263
Album
CD
1983
»» alles tonen

Pink Floyd   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arnold Layne20/02/1971242
Free Four12/08/1972293
Another Brick In The Wall (Part II)15/12/1979413
On The Turning Away30/01/1988477
Take It Back11/06/1994235
Proper Education (Eric Prydz vs. Floyd)06/01/2007412
Things Left Unsaid15/11/2014881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More (Soundtrack / Pink Floyd)02/08/196946
Ummagumma06/12/1969514
Atom Heart Mother31/10/1970510
Meddle13/11/1971212
Obscured By Clouds (Soundtrack / Pink Floyd)03/06/197237
The Dark Side Of The Moon17/03/1973243
Wish You Were Here20/09/1975121
Animals12/02/1977112
The Wall15/12/1979135
A Collection Of Great Dance Songs26/12/1981621
The Final Cut02/04/1983218
A Momentary Lapse Of Reason19/09/1987244
Delicate Sound Of Thunder18/02/19892033
The Division Bell16/04/1994149
P.U.L.S.E.10/06/1995125
The Piper At The Gates Of Dawn06/09/1997459
Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-8108/04/200049
Echoes - The Best Of Pink Floyd17/11/2001317
Discovery - Special Box Set01/10/2011572
A Foot In The Door - The Best Of12/11/20112112
The Endless River15/11/2014145
The Early Years 1967-1972 - Cre/ation19/11/2016222
The Later Years 1987-201907/12/2019314
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Wall [DVD]20/04/2002216
The Dark Side Of The Moon [DVD]06/09/200379
Live At Pompeii [DVD]04/10/2003434
P.U.L.S.E. [DVD]22/07/2006172
Shine On (Live) [DVD]26/09/20091211
The Story Of Wish You Were Here [DVD]07/07/2012519
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.34Pink Floyd - Shine On You Crazy Diamond (Reviews: 190)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/08/2006 14:30
okii
******
6
02/08/2007 05:54
shaidar_cuebiyar
*****
Outstanding tribute to founder Syd Barrett (who walked in while they were finishing off the album). Great music, still a great listen. Can bring me to tears with its shifts and moods. Loved it.
08/01/2008 22:39
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Dit nummer "Wish You Were Here" uit september 1975 is eigenlijk een ode aan "Pink Floyd" oprichter "Syd Barrett" die onverwacht tijdens de opnamen in de studio een kijkje kwam nemen !!! De bandleden herkenden hem niet, omdat hij volledig was kaalgeschoren (inclusief wenkbrauwen) en bijna 100 kilo woog !!! Een lekkere lange en prachtige plaat !!! Ook van mij 5 sterren, ofschoon het geen hit in Holland is geweest !!!

iifar
****
looks like we have a standing ovation here, doch nicht von mir.

Richard (NL)
****
Wel oké

BeansterBarnes
***
Vote Only

ivanbelgrade
**
Just too long and boring, but nice.

ferenc
******
Ik krijg hier zo'n lekker oud en nieuw gevoel van, omdat het altijd vlak voor nieuwjaar wordt gedraaid op Radio 2 tijdens de Top 2000.

DeejayDave
*****
Vooral de eerste minuten, het instrumentale gedeelte, is verreweg briljant! Daarna vind ik het een stuk minder. Pink Floyd had beter hun mond kunnen houden.

irelander
*****
Classic.

Hijinx
*****
Quite nice although I feel obliged to note that it is ridiculously long. The first few minutes don't hold much interest but after that the rest is superb. 4.75

Patrick3
******
Geweldig.

gherkin
******
De garantie voor een kwartiertje absoluut luistergenot.

musikmannen
******
6/6

rien100
******
Zes sterren.

Patrick7781
**
Zwakjes.

BingTheKing
****
Het instrumentale gedeelte is beter dan het vocale.

hugo1960
*****
Het begin is zo zalig dat de mooie gitaar die enkele minuten later inzet, een kleine verstoring is. Doch als je hier weer aan gewend bent, komt na bijna 4 minuten, weer een andere elektrische gitaar (rauwere klank), waar je ook weer even aan moet wennen. Na een minuut of 5 is het nummer dan op gang.......

magore
***
na ja
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?