Pink Floyd - Learning To Fly

Cover Pink Floyd - Learning To Fly
Cover
Cover Pink Floyd - Learning To Fly
Cover

Charts

In de landen:
de  Piek: 71 / Weken: 2
nz  Piek: 10 / Weken: 8

Tracks

14/09/1987
CD-Single Columbia 20 2058 2 (EMI)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Learning To Fly (Edited)
  4:22
2.One Slip (Edited)
  3:59
3.Terminal Frost (Album)
  6:18
4.Terminal Frost (Dyol)
6:02
   
26/10/1987
7" Single CBS 651146 7 (CBS) [au]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Learning To Fly (Edit)
  4:21
2.Terminal Frost
  6:01
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:53A Momentary Lapse Of ReasonEMI
CDP 7 48068 2
Album
CD
08/09/1987
Edited4:22Learning To FlyColumbia
20 2058 2
Single
CD-Single
14/09/1987
Edit4:21Learning To FlyCBS
651146 7
Single
7" Single
26/10/1987
Live5:07Delicate Sound Of ThunderEMI
198-791 480 1
Album
LP
22/11/1988
Live5:27Delicate Sound Of ThunderCBS
463161-2
Album
CD
22/11/1988
»» alles tonen

Pink Floyd   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arnold Layne20/02/1971242
Free Four12/08/1972293
Another Brick In The Wall (Part II)15/12/1979413
On The Turning Away30/01/1988477
Take It Back11/06/1994235
Proper Education (Eric Prydz vs. Floyd)06/01/2007412
Things Left Unsaid15/11/2014881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More (Soundtrack / Pink Floyd)02/08/196946
Ummagumma06/12/1969514
Atom Heart Mother31/10/1970510
Meddle13/11/1971212
Obscured By Clouds (Soundtrack / Pink Floyd)03/06/197237
The Dark Side Of The Moon17/03/1973243
Wish You Were Here20/09/1975121
Animals12/02/1977112
The Wall15/12/1979135
A Collection Of Great Dance Songs26/12/1981621
The Final Cut02/04/1983218
A Momentary Lapse Of Reason19/09/1987244
Delicate Sound Of Thunder18/02/19892033
The Division Bell16/04/1994149
P.U.L.S.E.10/06/1995125
The Piper At The Gates Of Dawn06/09/1997459
Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-8108/04/200049
Echoes - The Best Of Pink Floyd17/11/2001317
Discovery - Special Box Set01/10/2011572
A Foot In The Door - The Best Of12/11/20112112
The Endless River15/11/2014145
The Early Years 1967-1972 - Cre/ation19/11/2016222
The Later Years 1987-201907/12/2019314
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Wall [DVD]20/04/2002216
The Dark Side Of The Moon [DVD]06/09/200379
Live At Pompeii [DVD]04/10/2003434
P.U.L.S.E. [DVD]22/07/2006172
Shine On (Live) [DVD]26/09/20091211
The Story Of Wish You Were Here [DVD]07/07/2012519
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.71Pink Floyd - Learning To Fly (Reviews: 77)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/07/2006 10:40
okii
******
******

Topbart
*****
In oktober 1987 was die de 1e single van het album "A momentary lapse of reason". Het werd geen hit in Nederland. Jaren later zag ik de videoclip wel eens voorbijkomen in het programma "Greatest hits" op MTV (toen het nog een ECHTE muziekzender was, ik heb het dan over de periode t/m 1998) en dacht ik "goh, dat zo'n pareltje geen hit werd?????"

alleyt1989
*****
nice track, i love the soft feel

BeansterBarnes
*****
Peaked at #34 in Australia, 1987.

musikmannen
*****
Good but none of their best.

matty d
*****
5 stars

Patrick7781
**
Zwakjes.

gherkin
******
Prima.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een aardig 'gitaar' plaatje, maar géén hoogvlieger, uit begin september 1987 van de Britse rocklegende: "Pink Floyd" !!! Maar scoort ook na 27½ jaar nog altijd een dikke voldoende bij mij persoonlijk !!! Haalde in Nieuw Zeeland zelfs toch nog de Top 10 ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?