Pink Floyd - Comfortably Numb

Cover Pink Floyd - Comfortably Numb
Cover

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:49The WallHarvest
198-63 410
Album
LP
27/11/1979
6:23Another Brick In The Wall (Part II) [Promo The Wall D.J. Copy]CBS / Sony
XDAP 7
Single
12" Maxi
1979
6:21Off The Wall [Promo Off The Wall]Columbia
AS 736
Album
12" Maxi
1980
3:59Run Like HellColumbia
13-02165
Single
7" Single
1980
6:49The Pink Floyd CollectionEMI
3-62 1538263
Album
CD
1983
»» alles tonen

Pink Floyd   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arnold Layne20/02/1971242
Free Four12/08/1972293
Another Brick In The Wall (Part II)15/12/1979413
On The Turning Away30/01/1988477
Take It Back11/06/1994235
Proper Education (Eric Prydz vs. Floyd)06/01/2007412
Things Left Unsaid15/11/2014881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More (Soundtrack / Pink Floyd)02/08/196946
Ummagumma06/12/1969514
Atom Heart Mother31/10/1970510
Meddle13/11/1971212
Obscured By Clouds (Soundtrack / Pink Floyd)03/06/197237
The Dark Side Of The Moon17/03/1973243
Wish You Were Here20/09/1975121
Animals12/02/1977112
The Wall15/12/1979135
A Collection Of Great Dance Songs26/12/1981621
The Final Cut02/04/1983218
A Momentary Lapse Of Reason19/09/1987244
Delicate Sound Of Thunder18/02/19892033
The Division Bell16/04/1994149
P.U.L.S.E.10/06/1995125
The Piper At The Gates Of Dawn06/09/1997459
Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-8108/04/200049
Echoes - The Best Of Pink Floyd17/11/2001317
Discovery - Special Box Set01/10/2011572
A Foot In The Door - The Best Of12/11/20112112
The Endless River15/11/2014145
The Early Years 1967-1972 - Cre/ation19/11/2016222
The Later Years 1987-201907/12/2019314
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Wall [DVD]20/04/2002216
The Dark Side Of The Moon [DVD]06/09/200379
Live At Pompeii [DVD]04/10/2003434
P.U.L.S.E. [DVD]22/07/2006172
Shine On (Live) [DVD]26/09/20091211
The Story Of Wish You Were Here [DVD]07/07/2012519
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.35Pink Floyd - Comfortably Numb (Reviews: 165)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
13/08/2006 14:50
okii
******
6
16/06/2007 17:35
Snormobiel Beusichem
****
▓ Onbegrijpelijk !!! Ik ben zelf een grote liefhebber van "Pink Floyd" maar verder dan 4 sterren kom ik niet met deze plaat uit 1979 !!! Maar als men het album "The Wall" beluistert waarderen de meeste mensen gewoon alle Tracks op 6 sterren !!! Is ook niet kwalijk te nemen, maar eerlijk is het niet !!!
01/08/2007 14:33
shaidar_cuebiyar
******
Soaring guitar by Gilmour, one of the best guitar solos of all time. Lyrics dealing with isolation, withdrawal and disinterest.

iifar
***
bin ich nicht so begeistert

DeejayDave
******
Pink Floyd op z'n best.
Laatst gewijzigd: 13/01/2015 14:12

Hijinx
******
Amazing guitar solo
Laatst gewijzigd: 22/05/2010 11:35

laxus
******
prachtige klassieker van pink floyd
dik 6 sterren

bluezombie
****
Nice song.

BeansterBarnes
*****
Classic, Awesome, Legendary.

musikmannen
******
Fantastic song and it includes one of the best guitar solos of all time.

irelander
****
Nice track.

ferenc
******
In april 2011 was ik bij het optreden van Mr. Pink Floyd Roger Waters. Dit nummer werd toen ook gespeeld. Bij de lange gitaarsolo op het einde van het nummer met het laserlicht op het publiek gericht, barstte ik in tranen uit. Zo mooi was het.

gherkin
******
Een tijdloze klassieker, niks minder.

Effluvium1
******
Golden.

tigerlover
******
classic

jayj95
******
Masterpiece!

alleyt1989
******
One of my favourite PF tracks. Great effort.

ivanbelgrade
*****
Really love this masterpiece from one of the most creative bands of the 20th century. Great music, even better lyrics.
Laatst gewijzigd: 18/02/2016 21:24

nirvanamusic87
*****
Very memorable and iconic song that is very interesting to listen to.

Bearcat
****
Ruim voldoende voor deze track van Pink Floyd

hugo1960
******
Voor dit geweldige nummer kan ik alleen maar 6 sterren geven. De laatste jaren een vast nummer in mijn top 2000 stemlijstje.

Rootje
*****
Muzikaal hoogstandje. Met hoofdletters.

Vaclav Gatuduvitić
******
Legendarisch, die gitaarsolo's...

BingTheKing
******
Zeer goede track
Laatst gewijzigd: 28/11/2019 19:23

redexor
******
6+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?