Pink Floyd - Brain Damage

Nummer

Jaar:1973
Muziek/Tekst:Roger Waters
Producer:David Gilmour
James Guthrie
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:50The Dark Side Of The MoonEMI Harvest
062-05 249
Album
LP
09/03/1973
3:50The Pink Floyd CollectionEMI
3-62 1538263
Album
CD
1983
3:43WorksCapitol
CDP 7 46478 2
Album
CD
1983
3:50Shine OnEMI
7805572
Album
CD
16/11/1992
3:50The Dark Side Of The Moon [Limited Edition]EMI
7805662
Album
CD
1992
»» alles tonen

Pink Floyd   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Arnold Layne20/02/1971242
Free Four12/08/1972293
Another Brick In The Wall (Part II)15/12/1979413
On The Turning Away30/01/1988477
Take It Back11/06/1994235
Proper Education (Eric Prydz vs. Floyd)06/01/2007412
Things Left Unsaid15/11/2014881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
More (Soundtrack / Pink Floyd)02/08/196946
Ummagumma06/12/1969514
Atom Heart Mother31/10/1970510
Meddle13/11/1971212
Obscured By Clouds (Soundtrack / Pink Floyd)03/06/197237
The Dark Side Of The Moon17/03/1973243
Wish You Were Here20/09/1975121
Animals12/02/1977112
The Wall15/12/1979135
A Collection Of Great Dance Songs26/12/1981621
The Final Cut02/04/1983218
A Momentary Lapse Of Reason19/09/1987244
Delicate Sound Of Thunder18/02/19892033
The Division Bell16/04/1994149
P.U.L.S.E.10/06/1995125
The Piper At The Gates Of Dawn06/09/1997459
Is There Anybody Out There? The Wall Live 1980-8108/04/200049
Echoes - The Best Of Pink Floyd17/11/2001317
Discovery - Special Box Set01/10/2011572
A Foot In The Door - The Best Of12/11/20112112
The Endless River15/11/2014145
The Early Years 1967-1972 - Cre/ation19/11/2016222
The Later Years 1987-201907/12/2019314
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Wall [DVD]20/04/2002216
The Dark Side Of The Moon [DVD]06/09/200379
Live At Pompeii [DVD]04/10/2003434
P.U.L.S.E. [DVD]22/07/2006172
Shine On (Live) [DVD]26/09/20091211
The Story Of Wish You Were Here [DVD]07/07/2012519
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.03Pink Floyd - Brain Damage (Reviews: 68)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
******
Good
Laatst gewijzigd: 04/10/2012 12:47

Hijinx
*****
So good!

hugo1960
*****
De laatste weken hoor ik dit nummer vaker bij Arrow classic rock voorbijkomen. Triest, maar heerlijk nummer.
Laatst gewijzigd: 20/01/2017 21:21

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Klassieke: "Pink Floyd", vijf sterren plaat uit begin maart 1973 door deze Britse ex-rock formatie die internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek !!! Te vinden op hun succesvolle album: "The Dark Side Of The Moon" ☺!!!

gherkin
******
Geweldig nummer van een geweldige groep.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?