Peter Gabriel - Digging In The Dirt

Cover Peter Gabriel - Digging In The Dirt
7" Single
Virgin 115 504 (de)
Cover Peter Gabriel - Digging In The Dirt
CD-Maxi
Virgin 8900082 (de)

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Peter Gabriel
Producer:Peter Gabriel
Daniel Lanois
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/09/1992 (Positie 88)
Laatste week notering:24/10/1992 (Positie 97)
Piekpositie:39 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13028 (315 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 14
de  Piek: 23 / Weken: 13
at  Piek: 29 / Weken: 2
fr  Piek: 34 / Weken: 8
nl  Piek: 39 / Weken: 8
be  Piek: 26 / Weken: 5 (V)
se  Piek: 9 / Weken: 4
au  Piek: 23 / Weken: 11
nz  Piek: 25 / Weken: 4

Tracks

14/09/1992
7" Single Virgin 115 504 (EMI) [de] / EAN 0724389000771
Toon detailsAlles beluisteren
1.Digging In The Dirt
  5:16
2.Steam (Quiet Steam)
6:23
   
14/09/1992
CD-Maxi Virgin 8900082 (EMI) [de] / EAN 0724389000825
Toon detailsAlles beluisteren
1.Digging In The Dirt
  5:16
2.Digging In The Dirt (Instrumental)
5:10
3.Steam (Quiet Steam)
6:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:16Digging In The DirtVirgin
115 504
Single
7" Single
14/09/1992
5:16Digging In The DirtVirgin
8900082
Single
CD-Maxi
14/09/1992
Instrumental5:10Digging In The DirtVirgin
8900082
Single
CD-Maxi
14/09/1992
5:16UsVirgin
VJCP-28125
Album
CD
23/09/1992
5:16UsGeffen
GEFD 24473
Album
CD
28/09/1992
»» alles tonen

Peter Gabriel   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Solsbury Hill23/04/19771314
Sledgehammer03/05/1986614
Don't Give Up (Peter Gabriel / Kate Bush)22/11/1986516
Big Time04/04/19872510
Digging In The Dirt05/09/1992398
Steam02/01/1993275
When You're Falling (Afro Celt Sound System feat. Peter Gabriel)25/08/2001863
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Peter Gabriel05/03/1977914
Peter Gabriel 201/07/1978481
Peter Gabriel 4: Security25/09/1982144
Plays Live25/06/1983217
So31/05/1986171
Passion01/07/1989598
Shaking The Tree - Sixteen Golden Greats01/12/19901417
Us10/10/1992810
Secret World Live10/09/19941625
Ovo - The Millennium Show01/07/2000662
Up28/09/2002189
Scratch My Back20/02/2010109
New Blood15/10/2011125
Scratch My Back / And I'll Scratch Yours28/09/2013643
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Secret World Live [DVD]26/04/2003723
Still Growing Up - Live & Unwrapped [DVD]08/11/2003125
New Blood - Live In London [DVD]29/10/201151
So - The Definitive Authorised Story Of The Album [DVD]27/10/2012271
Live In Athens 1987 [DVD]28/09/201366
Back To Front - Live In London [DVD]28/06/2014143
Growing Up - Live / Still Growing Up - Live & Unwrapped [DVD]22/10/2016102
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.61 (Reviews: 70)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/04/2006 20:27
okii
******
genial video...
Laatst gewijzigd: 30/04/2006 20:35
27/06/2006 17:12
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Klasse plaat van "Peter Gabriel" uit september 1992 !!! Helaas geen "Hit" in Nederland geworden (NL Top 40: 3 wk / # 30) !!! Maar dat maakt voor mij ook niet uit: 5 sterren !!! Schitterend !!!

Topbart
*****
1e single van zijn album "US". Lekker rustig voortkabbelend ritme met alweer zo'n meesterlijke videoclip. Vooral als hij onder het zand bedolven ligt en hij daaronder te voorschijn komt, en dat dan weer in slow motion gefilmd!! Dan denk je echt "waar zijn de tijden gebleven dat er nog echt werk werd gemaakt van videoclips?"

bluezombie
***
Average track.

BeansterBarnes
******
LOVE THIS VIDEO AND TRACK!

alleyt1989
***
Not big on this.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?