Percy Sledge - My Special Prayer

Cover Percy Sledge - My Special Prayer
7" Single
Atlantic ATL 70242 (de)
Cover Percy Sledge - My Special Prayer
7" Single
Atlantic 650 115 (fr)
Cover Percy Sledge - My Special Prayer
7" Single
Atlantic ATL 10 231
Cover Percy Sledge - My Special Prayer
7" Single Oldies Original Stars
Bellaphon 100-07-144

Charts

Binnenkomst:13/09/1969 (Positie 24)
Laatste week notering:25/01/1975 (Positie 17)
Piekpositie:1 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:263 (2478 Punten)
Single Tip:16/11/1974 / Piek: 11 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 27
be  Piek: 4 / Weken: 18 (V)
  Piek: 16 / Weken: 5 (W)

Tracks

12/1968
7" Single Atlantic 45-2594
1969
7" Single Atlantic 650 115 [fr]
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Special Prayer
  2:58
2.Cover Me
2:56
   
1969
7" Single Atlantic ATL 70242 [de]
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Special Prayer
  2:58
2.Pledging My Love
3:50
   
1972
7" Single Atlantic ATL 10 231
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Special Prayer
  2:57
2.When A Man Loves A Woman
  2:52
   
1981
Oldies Original Stars - 7" Single Bellaphon 100-07-144
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Special Prayer
  2:57
2.When A Man Loves A Woman
  2:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:58The Percy Sledge WayAtlantic
ATL 8146
Album
LP
1967
2:58My Special PrayerAtlantic
45-2594
Single
7" Single
12/1968
2:58My Special PrayerAtlantic
ATL 70242
Single
7" Single
1969
My Special PrayerAtlantic
588 220
Album
LP
1969
3:03The Best Of Percy SledgeAtlantic
SD 8210
Album
LP
1969
»» alles tonen

Percy Sledge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves A Woman18/06/19661014
Take Time To Know Her18/05/196877
My Special Prayer13/09/1969127
Silent Night20/12/1969106
True Love Travels On A Gravel Road21/02/1970163
I'll Be Your Everything06/12/1975272
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
When A Man Loves.....25/10/1980217
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.75 (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
20/11/2006 13:16
Snormobiel Beusichem
******
▒ Prachtige "Joe Simon" (1966) cover klassieker van: "Percy Sledge", uit eind augustus 1969 in Holland !!! Wat een mooie stem heeft die man !!! Deze plaat "My Special Prayer" behoort terecht tot de 10 beste verkochte platen in Holland (# 7 van de totaallijst) !!! Van mij dan ook 5 sterren !!! (NL Top 40: 32 wk / # 1) ☺!!!

@07-04-2014: Beter dan het origineel, ↑: 6 sterren ☺!!!
Laatst gewijzigd: 07/04/2014 17:45
02/01/2008 19:56
Richard (NL)
******
A beautiful song.

VERA_ADAMOVIC
******
Very, Very Good!

DeejayDave
**
Zeurderige klassieker van Percy Sledge. Krijgt van mij niet meer dan twee sterren.

Patrick3
******
Een klassieker van het fijnste pompwater.

Percussionata
*****
32 weken Top 40 #1 / 922 punten

Laatst gewijzigd: 15/02/2012 15:37

Patrick7781
******
Fabelhaft.

musikmannen
*****
Good

Bearcat
******
Klassieker
Prachtig....ook nu nog

hugo1960
****
Prachtige soul die in Nederland 2x de hitparades bestormde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?