Pearl Jam - Just Breathe

Cover Pearl Jam - Just Breathe
CD-Single
Monkeywrench / Island 2721715 (uk)

Nummer

Jaar:2009
Muziek/Tekst:Eddie Vedder
Producer:Brendan O'Brien
Gecoverd door:Jennifer Warnes
Willie Nelson with Lukas Nelson
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:05/12/2009 (Positie 37)
Laatste week notering:20/03/2010 (Positie 57)
Piekpositie:18 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:2709 (1097 Punten)
Download:05/12/2009 / Piek: 15 / Weken: 14
In de landen:
nl  Piek: 18 / Weken: 16
be  Tip (V)

Tracks

16/11/2009
CD-Single Monkeywrench / Island 2721715 (UMG) [uk] / EAN 0602527217154
Toon detailsAlles beluisteren
1.Got Some
  3:03
2.Just Breathe
  3:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:35BackspacerMonkeywrench / Island
2716317
Album
CD
18/09/2009
3:36Just BreatheMonkeywrench / Island
2721715
Single
CD-Single
16/11/2009
Live3:53Live On Ten LegsMonkeywrench / Island
2754881
Album
CD
14/01/2011
Saturday Night Live3:41PJ 20Columbia
88697960352
Album
CD
19/09/2011
3:35De hits uit de Top 2000Music On Vinyl
MOVLP2000
Compilatie
LP
15/11/2019

Pearl Jam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alive25/01/19921911
Jeremy10/10/1992595
Oceans16/01/1993306
Go30/10/1993215
Daughter12/02/1994462
Dissident11/06/1994147
Dissident (Part 2)19/11/199428
Spin The Black Circle26/11/1994214
Merkinball (EP)13/01/1996383
Who You Are24/08/1996472
Given To Fly17/01/1998366
Last Kiss19/06/1999774
Nothing As It Seems06/05/2000334
I Am Mine09/11/2002583
The Fixer10/10/2009772
Just Breathe05/12/20091816
Mind Your Manners20/07/2013691
Sirens12/10/2013423
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ten01/02/199214142
Vs.23/10/1993143
Vitalogy17/12/1994715
No Code07/09/1996510
Yield14/02/1998414
Live On Two Legs05/12/1998378
Binaural27/05/2000513
Landgraaf Holland June 1207/10/2000634
Riot Act23/11/20022311
Lost Dogs22/11/2003753
Live At Benaroya Hall - Oct. 22 200331/07/2004257
Rearviewmirror (Greatest Hits 1991-2003)04/12/2004329
Pearl Jam06/05/2006219
Live At The Gorge 05/0630/06/2007504
Ten [Legacy Edition]28/03/20091010
Backspacer26/09/2009319
Live On Ten Legs22/01/201197
PJ 20 (Soundtrack / Pearl Jam)24/09/2011126
Lightning Bolt19/10/2013236
Let's Play Two - Live At Wrigley Field07/10/2017481
MTV Unplugged07/12/2019331
Gigaton04/04/202026
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Garden [DVD]22/11/2003291
Picture In A Frame [DVD]06/10/200785
PJ 20 [DVD] (Soundtrack / Pearl Jam)29/10/2011239
Live At The House Of Blues [DVD]11/08/2012158
Let's Play Two - Live At Wrigley Field [DVD]25/11/2017522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Pearl Jam - Just Breathe (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Stevolution
*****
Ik voorspel dat dit de grootste hit van Pearl Jam ooit wordt. Mensen houden gewoon van deze sentimentele akoestische rockballads. Dit is ook een goed nummer. Een treurig, melancholisch gevoel hangt rond het nummer (vooral dankzij het orgeltje, denk ik) maar wat mij betreft had er nog meer ingezeten. Vind 't begin vooral erg goed, ook tekstueel, maar het refrein vind ik onnodig en later verzand de tekst toch weer in clichés. Dat is niet erg - ik besef me ook wel dat dat risico op de loer ligt in dit soort liedjes. Prima nummer, wereldhit waarschijnlijk, maar geen 6 sterren!

S.

DeejayDave
*****
Eens met Stevolution. Rockbands scoren nou eenmaal de grootste hits met ballads. Ik moest wel even wennen toen ik hoorde dat dit Pearl Jam moest voorstellen, maar zeker een mooi nummer.

RV
***
Nee, toch niet mijn smaak. Bij drie sterren houdt het toch echt helemaal op!
Laatst gewijzigd: 09/12/2009 12:57

Snormobiel Beusichem
**
▒ Er zal wel iets aan mijn oren mankeren ??? Mij bevalt deze plaat uit de herfst van 2009 door de Amerikaanse rockband "Pearl Jam" totaal niet !!! Bij 2 sterren is het over en uit ☺!!!

GR09
*****
Een klassieker in wording anno 2009, trendsetter als je het mij vraagt.

gherkin
******
Pearl Jam is terug: dat wisten we al met The Fixer en nu doet Vedder er nog een schepje bovenop met deze heerlijke ballad.

megen1
****
Mooi liedje blijft rustig maar is tog kei schôn

chartmeester
****
dit is wel een heeeeel andere Pearl Jam...... maar zeker wel een mooi nummer, alhoewel de zang wat te veel jankt.

bjorn614
****
goed

BeansterBarnes
******
Spent two weeks at #1 on my personal.

Came in at #160 on my TOP 200 OF 2009.

Came in at #7 on my TOP 200 OF 2010.

Verse 1:
Yes I understand that every life must end, aw huh...
As we sit alone, I know someday we must go, aw huh...
I'm a lucky man to count on both hands
The ones I love...

Some folks just have one
Others they got none, aw huh...

Chorus 1:
Stay with me
Let's just breathe

Verse 2:
Practiced are my sins
Never gonna let me win, aw huh...
Under everything, just another human being, aw huh...
Yea, I don't wanna hurt, there's so much in this world
To make me bleed

Chorus 2:
Stay with me
You're all I see

Bridge 1:
Did I say that I need you?
Did I say that I want you?
Oh, if I didn't I'm a fool you see
No one knows this more than me
As I come clean

Verse: 3
I wonder everyday
As I look upon your face, aw huh...
Everything you gave
And nothing you would take, aw huh...
Nothing you would take
Everything you gave

Bridge 2:
Did I say that I need you?
Did I say that I want you?
Oh, if I didn't I'm a fool you see
No one knows this more than me
As I come clean

Outro:
Nothing you would take
Everything you gave
Hold me 'till I die
Meet you on the other side


irelander
******
Love it!

liam99
*****
Nice Second Single

Hijinx
****
Pretty good track. I think I like it more now than when I first heard it.

alleyt1989
****
Very nice track, one of the better ones of this album.

BingTheKing
****
Mooi ingetogen rockballad, een mooie 4
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?