Pearl Jam - Gigaton

Cover Pearl Jam - Gigaton
Digital
Monkeywrench / Republic 20UMGIM03561 / 00602508725456
LP
Monkeywrench / Republic 00602508630231

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/04/2020 (Positie 2)
Laatste week notering:09/05/2020 (Positie 94)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:6932 (382 Punten)
Vinyl 33:04/04/2020 / Piek: 1 / Weken: 6
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 8
de  Piek: 3 / Weken: 9
at  Piek: 1 / Weken: 7
fr  Piek: 34 / Weken: 3
nl  Piek: 2 / Weken: 6
be  Piek: 4 / Weken: 9 (V)
  Piek: 2 / Weken: 9 (W)
se  Piek: 10 / Weken: 1
fi  Piek: 5 / Weken: 2
no  Piek: 4 / Weken: 1
dk  Piek: 6 / Weken: 1
it  Piek: 1 / Weken: 6
es  Piek: 1 / Weken: 4
pt  Piek: 1 / Weken: 8
au  Piek: 3 / Weken: 4
nz  Piek: 6 / Weken: 2

Tracks

27/03/2020
CD Monkeywrench / Republic 00602508630224 (UMG) / EAN 0602508630224
27/03/2020
Digital Monkeywrench / Republic 20UMGIM03561 / 00602508725456 (UMG) / EAN 0602508725456
Toon detailsAlles beluisteren
1.Who Ever Said
  5:10
2.Superblood Wolfmoon
  3:49
3.Dance Of The Clairvoyants
  4:25
4.Quick Escape
  4:46
5.Alright
  3:43
6.Seven O'Clock
  6:14
7.Never Destination
  4:18
8.Take The Long Way
  3:41
9.Buckle Up
  3:36
10.Comes Then Goes
  6:02
11.Retrograde
  5:22
12.River Cross
  5:52
   
27/03/2020
LP Monkeywrench / Republic 00602508630231 (UMG) / EAN 0602508630231
Toon detailsAlles beluisteren
LP 1:
1.Who Ever Said
  5:10
2.Superblood Wolfmoon
  3:49
3.Dance Of The Clairvoyants
  4:25
4.Quick Escape
  4:46
5.Alright
  3:43
6.Seven O'Clock
  6:14
7.Never Destination
  4:18
8.Take The Long Way
  3:41
LP 2:
1.Buckle Up
  3:36
2.Comes Then Goes
  6:02
3.Retrograde
  5:22
4.River Cross
  5:52
   

Pearl Jam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Alive25/01/19921911
Jeremy10/10/1992595
Oceans16/01/1993306
Go30/10/1993215
Daughter12/02/1994462
Dissident11/06/1994147
Dissident (Part 2)19/11/199428
Spin The Black Circle26/11/1994214
Merkinball (EP)13/01/1996383
Who You Are24/08/1996472
Given To Fly17/01/1998366
Last Kiss19/06/1999774
Nothing As It Seems06/05/2000334
I Am Mine09/11/2002583
The Fixer10/10/2009772
Just Breathe05/12/20091816
Mind Your Manners20/07/2013691
Sirens12/10/2013423
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ten01/02/199214142
Vs.23/10/1993143
Vitalogy17/12/1994715
No Code07/09/1996510
Yield14/02/1998414
Live On Two Legs05/12/1998378
Binaural27/05/2000513
Landgraaf Holland June 1207/10/2000634
Riot Act23/11/20022311
Lost Dogs22/11/2003753
Live At Benaroya Hall - Oct. 22 200331/07/2004257
Rearviewmirror (Greatest Hits 1991-2003)04/12/2004329
Pearl Jam06/05/2006219
Live At The Gorge 05/0630/06/2007504
Ten [Legacy Edition]28/03/20091010
Backspacer26/09/2009319
Live On Ten Legs22/01/201197
PJ 20 (Soundtrack / Pearl Jam)24/09/2011126
Lightning Bolt19/10/2013236
Let's Play Two - Live At Wrigley Field07/10/2017481
MTV Unplugged07/12/2019331
Gigaton04/04/202026
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At The Garden [DVD]22/11/2003291
Picture In A Frame [DVD]06/10/200785
PJ 20 [DVD] (Soundtrack / Pearl Jam)29/10/2011239
Live At The House Of Blues [DVD]11/08/2012158
Let's Play Two - Live At Wrigley Field [DVD]25/11/2017522
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?