Paula Abdul and Randy Jackson - Dance Like There's No Tomorrow

Cover Paula Abdul and Randy Jackson - Dance Like There's No Tomorrow
Cover

Nummer

Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Paula Abdul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Straight Up04/03/1989216
Forever Your Girl20/05/19891312
Cold Hearted12/08/1989637
Opposites Attract17/02/1990412
Rush Rush01/06/1991617
The Promise Of A New Day14/09/1991397
Vibeology04/01/1992209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Your Girl01/04/19891939
Shut Up And Dance - Mixes26/05/19902910
Spellbound25/05/19914520
Head Over Heels01/07/1995746
 

Randy Jackson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.83Paula Abdul and Randy Jackson - Dance Like There's No Tomorrow (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
***
Redelijk duet
Een voldoende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?