Paula Abdul - Will You Marry Me?

Cover Paula Abdul - Will You Marry Me?
7" Single
Virgin 115 250 (de)
CD-Single Card Sleeve
Virgin VOZCD139 (au)

Charts

In de landen:
de  Piek: 74 / Weken: 4

Tracks

19/03/1992
7" Single Virgin 115 250 (EMI) [de] / EAN 5012980995875
Toon detailsAlles beluisteren
1.Will You Marry Me? (Edit)
  3:43
2.Good Night, My Love (Pleasant Dreams)
3:06
   
24/06/1992
Card Sleeve - CD-Single Virgin VOZCD139 (EMI) [au] / EAN 9399100013920
Toon detailsAlles beluisteren
1.Will You Marry Me? (Edit)
3:43
2.Will You Marry Me? (LP)
  4:25
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:25SpellboundVirgin / Captive
CDVUS 33 261 470
Album
CD
13/05/1991
Edit3:43Will You Marry Me?Virgin
115 250
Single
7" Single
19/03/1992
Edit3:43Will You Marry Me? [Card Sleeve]Virgin
VOZCD139
Single
CD-Single
24/06/1992
LP4:25Will You Marry Me? [Card Sleeve]Virgin
VOZCD139
Single
CD-Single
24/06/1992
4:26Greatest Hits - Straight Up!Virgin
0946-3-90527-2-1
Album
CD
04/05/2007
»» alles tonen

Paula Abdul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Straight Up04/03/1989216
Forever Your Girl20/05/19891312
Cold Hearted12/08/1989637
Opposites Attract17/02/1990412
Rush Rush01/06/1991617
The Promise Of A New Day14/09/1991397
Vibeology04/01/1992209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Your Girl01/04/19891939
Shut Up And Dance - Mixes26/05/19902910
Spellbound25/05/19914520
Head Over Heels01/07/1995746
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Paula Abdul - Will You Marry Me? (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
4e single van haar 2e album ''Spellbound'' uit mei 1992, werd geen hit in Nederland. Aardige 4 sterren

BeansterBarnes
****
Peaked at #54 in Australia, 1992.

dazzlingdiamond
****
Erg lief liedje dat nu weliswaar nogal gedateerd klinkt, maar destijds paste in de toenmalige sound. UK#73

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een vrolijke vier sterren track uit 1991 van de nu inmiddels 51 jarige Amerikaanse danseres, choreograaf, zangeres en televisiepersoonlijkheid: "Paula Julie Abdul" !!! Voorzien van mooi mondharmonica muziek !!! Werd in o.a. Duitsland, Engeland en Australië, een jaar later toch een bescheiden hitje ☺!!!

BingTheKing
***
prima song voor die tijd, nu gedateerd

Ghost_Of_Download
*****
Finde den Song ja absolut süß und zart. Leicht verliebt und verträumt. Mag ich gerne.

Bearcat
***
Single uit 1991
Mager plaatje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?