Paula Abdul - Knocked Out

Cover Paula Abdul - Knocked Out
7" Single
Virgin 113 436 (de)
Cover Paula Abdul - Knocked Out
Cover
Cover Paula Abdul - Knocked Out
Cover

Charts

In de landen:
fr  Piek: 45 / Weken: 3

Tracks

1990
7" Single Virgin 113 436 [de] / EAN 5012980002375
Toon detailsAlles beluisteren
1.Knocked Out
  3:50
2.Knocked Out (Pettibone Edit)
3:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52Forever Your GirlSiren / Virgin
CD SRN 19
Album
CD
13/06/1988
Pettibone 12"6:10Shut Up And Dance - MixesVirgin
210 704
Album
LP
08/05/1990
3:50Knocked OutVirgin
113 436
Single
7" Single
1990
Pettibone Edit3:30Knocked OutVirgin
113 436
Single
7" Single
1990
Single Version3:31Greatest HitsVirgin
8489802
Album
CD
29/09/2000
»» alles tonen

Paula Abdul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Straight Up04/03/1989216
Forever Your Girl20/05/19891312
Cold Hearted12/08/1989637
Opposites Attract17/02/1990412
Rush Rush01/06/1991617
The Promise Of A New Day14/09/1991397
Vibeology04/01/1992209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Your Girl01/04/19891939
Shut Up And Dance - Mixes26/05/19902910
Spellbound25/05/19914520
Head Over Heels01/07/1995746
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.05Paula Abdul - Knocked Out (Reviews: 42)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Paul W
******
Paula is en blijft mij liefje.

Dit is haar eerste single en meteen al raak!!!!!!!

Ze is helamaal top. En die mooie bruine ogen...

Om voor eeuwig in te verdwalen.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Matig debuut uit 1988 van de inmiddels 46 jarige Amerikaanse zangeres "Paula Julie Abdul" !!! Gelukkig is het naderhand allemaal goed gekomen met haar carrieré !!! Drie sterren vind ik meer dan voldoende ☺!!!

Topbart
***
Dit was de allereerste single van haar debuutalbum ''Forever your girl'', werd geen hit in Nederland

BeansterBarnes
**
Peaked at #88 in Australia, 1989.

The Pettibone Remix also peaked at #95 in Australia, 1990. (Kent Report)

tigerlover
***
ik ben hier niet bepaald van onder de indruk

gherkin
***
Geen geniaal nummer, maar wel in orde.

Ghost_Of_Download
*****
Guter Track, mag die Single Version dann auch nochmal mehr als die Album Version. Die grooved noch mehr!

Bearcat
**
Plaatje deed me vrijwel niks helaas
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?