Paula Abdul - Blowing Kisses In The Wind

Cover Paula Abdul - Blowing Kisses In The Wind
Cover

Nummer

Jaar:1991
Muziek/Tekst:Peter Lord
Producer:Peter Lord
Vernon Jeffrey Smith
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:47SpellboundVirgin / Captive
CDVUS 33 261 470
Album
CD
13/05/1991
Edit4:16Greatest HitsVirgin
8489802
Album
CD
29/09/2000
4:17Greatest Hits - Straight Up!Virgin
0946-3-90527-2-1
Album
CD
04/05/2007
4:17IconVirgin
B0018870-02
Album
CD
08/10/2013

Paula Abdul   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Straight Up04/03/1989216
Forever Your Girl20/05/19891312
Cold Hearted12/08/1989637
Opposites Attract17/02/1990412
Rush Rush01/06/1991617
The Promise Of A New Day14/09/1991397
Vibeology04/01/1992209
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Forever Your Girl01/04/19891939
Shut Up And Dance - Mixes26/05/19902910
Spellbound25/05/19914520
Head Over Heels01/07/1995746
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36Paula Abdul - Blowing Kisses In The Wind (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
prachtige ballad, was de 5e en laatste single van haar 2e album ''Spellbound'' uit september 1992, geen hit in Nederland

alleyt1989
****
It is nice. Good.

Ghost_Of_Download
*****
Finde ich eine recht nette Ballade. Schwächer als "Rush Rush", aber besser als "Next To You" von ihrem Debüt Album - wenn ich mal so die bis dato bisherigen Balladen vergleiche.

Bearcat
****
Geflopt plaatje in NL
Redelijk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?