Paul Anka - Eyes Without A Face

Nummer

Jaar:2004
Muziek/Tekst:Billy Idol
Steve Stevens
Producer:Alex Christensen
Coverversie van:Billy Idol - Eyes Without A Face
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Rock SwingsVerve
B0004751-02
Album
CD
06/07/2005
3:59Rock SwingsGlobe
9885933
Album
CD
2005

Paul Anka   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Diana02/11/1957126
I Love You, Baby01/02/1958518
Crazy Love06/09/195894
Lonely Boy03/10/1959226
Put Your Head On My Shoulder05/12/19591313
Tonight My Love, Tonight05/08/1961612
Dance On Little Girl16/09/1961412
Love Me Warm And Tender09/06/196266
Flashback24/11/1973244
(You're) Having My Baby19/10/1974145
Freedom For The World19/12/1987556
Having My Baby (Anita Meyer & Paul Anka)19/03/1988753
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Golden Songs11/04/1981315
Golden Hits [1987]28/11/1987671
Freedom For The World26/12/19875314
Rock Swings22/10/20053516
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Rock Swings - Live At The Montreal Jazz Festival [DVD]06/05/2006121
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Paul Anka - Eyes Without A Face (Reviews: 10)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?