Patty Brard - Bunga Bunga

Cover Patty Brard - Bunga Bunga
Cover

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2011 (Positie 82)
Laatste week notering:05/11/2011 (Positie 68)
Piekpositie:64 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:19549 (89 Punten)
Radio NL:15/10/2011 / Piek: 12 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 64 / Weken: 3

Patty Brard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hold On To Love28/02/1981146
Red Light08/02/1986481
Ik wil knallen! (Patty Brard & Ome Henk)21/01/200658
Het leven is een feest (Patty (Brard))06/02/201084
Waarom zou drinken een zonde zijn18/06/20112110
Bunga Bunga22/10/2011643
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All This Way21/03/1981352
Patty's Party Vol. 109/07/2011643
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ Een eerste klasse baggerplaat uit begin oktober 2011 van de 56 jarige Nederlandse televisiepersoonlijkheid, presentatrice en voormalige zangeres in de meidengroep "Luv": "Petula Louise (Patty) Brard" !!! Verschrikkelijk ☺!!!

Rednax
*
Vreselijk!

Danny100
*
Dit is toch ronduit te erg voor woorden..? Afschuwelijk! Regelrechte ramp!

Topbart
*
Ik sluit mij volledig aan bij de heren die mij vooraf zijn gegaan!!!

RV
*
Wat een ongelofelijk slechte tekst! En de muziek is ook niet echt van hoogstaande kwaliteit. Bunga hé, weg hiermee!

nj1
*
Jammer dat er geen nul sterren te vergeven zijn, voor de rest 100% eens met RV.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?