Pater Moeskroen - Laat maar waaien

Cover Pater Moeskroen - Laat maar waaien
Cover

Nummer

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/03/1996 (Positie 46)
Laatste week notering:23/03/1996 (Positie 50)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:16753 (165 Punten)
Single Tip:03/02/1996 / Piek: 3 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 3

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.17 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
******
▒ Perfekte plaat van "Pater Moeskroen" uit begin februari 1996 !!! Lekker snel, vlot en ook nog met een leuke tekst !!! Jammer dat de plaat het niet wou doen in de Nederlandse hitlijsten !!! Dik 6 sterren ☺!!!

naamloos
****
Dit vind ik - tot nu toe - de beste plaat van de groep. Helaas geen hit. Nummer is oorspronkelijk van The Pogues.

drdjrene
*****
De lekkerste van Pater Moeskroen! Ik heb deze band twee keer live gezien en dit was allebei de keren onbetwist een van de hoogtepunten!

Patrick7781
******
Goed en Origineel.
Laatst gewijzigd: 15/07/2012 08:27
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?