Pater Moeskroen - Een heidens kabaal

Cover Pater Moeskroen - Een heidens kabaal
Cover

Album

Jaar:1992
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/12/1992 (Positie 95)
Laatste week notering:16/01/1993 (Positie 99)
Piekpositie:86 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:13924 (38 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 86 / Weken: 4

Pater Moeskroen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Roodkapje12/10/1991217
Hela hola! (tut hola)08/02/1992813
Kom maar binnen!11/12/1993314
Laat maar waaien09/03/1996423
Naar huis25/02/2012278
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pater Moeskroen aan de macht30/11/19914717
Een heidens kabaal19/12/1992864
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?