Parla & Pardoux - Liberté

Cover Parla & Pardoux - Liberté
Cover

Charts

Binnenkomst:23/12/2000 (Positie 73)
Laatste week notering:24/03/2001 (Positie 75)
Piekpositie:42 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:7444 (576 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 42 / Weken: 13

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Goldfinger Remix3:44Top 40 Aprčs Ski Hits - The Ultimate Top 40 CollectionSony
88985392062
Compilatie
CD
16/12/2016
3:45Het beste uit de Top 500 van het foute uur (2017)Sony
88985445872
Compilatie
CD
16/06/2017
3:45F.C. De Kampioenen 3 - ForeverVRT Line Extensions
AL 305222
Album
CD
01/12/2017

Parla & Pardoux   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liberté23/12/20004213
Jump & Let's Party (Parla & Pardoux vs. DJ Galaga)11/08/2001299
Liberté (The 2002 Remixes)09/02/20022112
Forever And Ever (Parla & Pardoux feat. Denize)12/10/20022011
Close Your Eyes03/07/2004196
Liberté 2007 (DJ Parla)07/07/2007723
Viva la revolution21/06/20082311
Liberté (DJ Maurice feat. Parla & Pardoux)08/03/2014612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

drdjrene
*****
Kijk zo maak je nou een apres ski-hit van een bekend Frans nummer! Ook de 2002-versie is prima. Perfect voor een feestje!

Forca Utrecht
******
wat ben ik vaak ik mijn jonge jaren vaak uit mijn dak gegaan van deze plaat in een bekende club in Bunnik, de ultieme track voor een feestje, 6 sterren

Snormobiel Beusichem
****
▒ Het Nederlandse DJ-duo "Parla & Pardoux" ("Maurice van Woensel" en "Eric Dikeb" geholpen door producer "John Dirne") brachten in december 2000 deze single "Liberté" uit, dat in feite een dance mix was van het instrumentale gedeelte van "Les Lacs du Connemara" (1981) !!! (NL Tip 30: 7 wk / # 3) !!! Twee jaar later (2002) werden er diverse remixen van "Liberté" uitgebracht die succesvoller waren !!! (NL Tip 30: 9 wk / # 1) ☺!!!

DeejayDave
******
Al jaren dé ultieme kermishit in het plaatselijke dorp hier. Jaarlijks steevast elke dag een van de afsluiters en altijd goed voor een springende massa.

BingTheKing
******
wat een gigantische knaller is dit nog steeds, na al die jaren nog steeds een plaat waar ik echt van uit mijn dak kan gaan. Dit is voor mij de sublieme party song of all time. Een dikke 6+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?