Paolo Nutini - Looking For Something

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Paolo Nutini
Michael McDaid
Producer:Paolo Nutini
Dani Castelar
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:21Caustic LoveAtlantic
2564631230
Album
CD
11/04/2014

Paolo Nutini   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jenny Don't Be Hasty17/02/2007695
New Shoes19/05/20074219
Scream (Funk My Life Up)26/04/2014901
Iron Sky10/01/2015249
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
These Streets26/08/20061738
Sunny Side Up06/06/20091818
Caustic Love19/04/2014389
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Paolo Nutini - Looking For Something (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
***
This just doesn't go anywhere for me - the chorus is nice but the rest is lacking. 3.5.
Laatst gewijzigd: 23/08/2015 11:24

gherkin
*****
Heerlijk geslaagd nummertje van deze Paolo Nutini.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?