P!nk + Willow Sage Hart - Cover Me In Sunshine

Cover P!nk + Willow Sage Hart - Cover Me In Sunshine
Digital
RCA 88644906358

Nummer

Jaar:2021
Muziek/Tekst:Maureen "Mozella" McDonald
Amy Allen
Producer:The Struts
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/2021 (Positie 35)
Laatste week notering:15/05/2021 (Positie 13)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:11
Positie aller tijden:3878 (927 Punten)
Airplay:20/02/2021 / Piek: 1 / Weken: 13
Single Tip:20/02/2021 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 13
de  Piek: 7 / Weken: 11
at  Piek: 3 / Weken: 12
fr  Piek: 57 / Weken: 5
nl  Piek: 8 / Weken: 11
be  Piek: 12 / Weken: 11 (V)
  Piek: 7 / Weken: 4 (W)
se  Piek: 59 / Weken: 2
no  Piek: 15 / Weken: 3
pt  Piek: 145 / Weken: 3
au  Piek: 6 / Weken: 12
nz  Piek: 32 / Weken: 4

Tracks

12/02/2021
Digital RCA 88644906358 (Sony) / EAN 0886449063581
Toon detailsAlles beluisteren
1.Cover Me In Sunshine
  2:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:21Cover Me In SunshineRCA
88644906358
Single
Digital
12/02/2021
2:21Now That's What I Call Music! 108Now
CDNOW108
Compilatie
CD
26/03/2021
2:22So Fresh: The Hits Of Autumn 2021Sony
5393987
Compilatie
CD
26/03/2021
2:51Hitzone 97Sony
194398843827
Compilatie
CD
30/04/2021

P!nk   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
There You Go22/04/20001013
Most Girls30/09/20002411
You Make Me Sick14/04/2001622
Lady Marmalade (Christina Aguilera, Mya, Lil' Kim, P!nk)23/06/2001220
Get The Party Started19/01/2002516
Don't Let Me Get Me18/05/20021114
Just Like A Pill05/10/2002719
Family Portrait22/02/2003915
Feel Good Time (P!nk feat. William Orbit)12/07/20031810
Trouble01/11/20032212
God Is A DJ21/02/2004329
Last To Know17/04/2004405
Stupid Girls18/03/2006914
Who Knew10/06/20064711
U + Ur Hand26/08/2006379
Nobody Knows13/01/2007456
Dear Mr. President28/04/2007439
So What13/09/20081021
Sober27/12/20082316
Please Don't Leave Me11/04/20094811
Funhouse08/08/20095410
I Don't Believe You16/01/2010706
Raise Your Glass16/10/2010329
F**kin' Perfect01/01/20113119
Bad Influence16/04/2011887
Blow Me (One Last Kiss)07/07/20122221
Try27/10/20121935
Just Give Me A Reason (P!nk feat. Nate Ruess)12/01/2013151
True Love (P!nk feat. Lily Allen)04/05/20135717
Just Like Fire14/05/20165710
What About Us19/08/2017932
Beautiful Trauma24/02/2018991
Walk Me Home02/03/20191826
One Too Many (Keith Urban with P!nk)21/11/2020863
Cover Me In Sunshine (P!nk + Willow Sage Hart)06/03/2021811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Can't Take Me Home03/06/20005813
M!ssundaztood09/02/2002584
Try This15/11/2003831
I'm Not Dead08/04/2006518
Funhouse01/11/2008170
Funhouse Tour: Live In Australia31/10/2009543
Greatest Hits... So Far!!!20/11/2010345
The Truth About Love22/09/2012290
Rose Ave. (You+Me)18/10/2014125
Beautiful Trauma21/10/2017165
Hurts 2B Human04/05/2019124
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In Europe - From The 2004 Try This Tour [DVD]17/06/2006413
Live From Wembley Arena London, England [DVD]28/04/200723
Funhouse Tour: Live In Australia [DVD]31/10/2009363
Greatest Hits... So Far!!! [DVD]20/11/2010201
The Truth About Love Tour - Live From Melbourne [DVD]30/11/2013191
 

Willow Sage Hart   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Cover Me In Sunshine (P!nk + Willow Sage Hart)06/03/2021811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.02P!nk + Willow Sage Hart - Cover Me In Sunshine (Reviews: 44)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

irelander
**
Not an enjoyable blend of saccharine and tame. 1.5
Laatst gewijzigd: 20/03/2021 02:51

gherkin
***
Een familieprojectje van P!NK die dit liedje maakte met haar dochter. Sympathieke bedoeling.

jaccok
*****
Erg leuk nummer van Pink en haar dochter. Prima gedaan samen!!

duardoc
******
Loved!

juna13
*****
Well Pink wants to take care of her children more so don't except her to focus on her music so much anyway it's a good song, even better than walk me Home 4.5

Rootje
****
Schattige bedoeling van Pink om met haar dochtertje een liedje op te nemen. Best oke liedje, maar moeder Pink moet ook wel horen dat het meisje nog wel wat zuiverder kan. En hopen dat dit geen poging is om Willow geforceerd de muziekwereld in te loodsen, zo komt het bij mij een beetje over. Je kroost inzetten om zelf weer wat aandacht op je gevestigt te krijgen.

kristn_20
****
zalig nummer !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?