Ozzy Osbourne - The Ultimate Sin

Cover Ozzy Osbourne - The Ultimate Sin
LP
CBS / Epic 462496 1
Cover Ozzy Osbourne - The Ultimate Sin
Cover

Album

Jaar:1986
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/02/1986 (Positie 67)
Laatste week notering:22/03/1986 (Positie 72)
Piekpositie:38 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8075 (271 Punten)
In de landen:
de  Piek: 31 / Weken: 9
nl  Piek: 38 / Weken: 6
se  Piek: 4 / Weken: 6
no  Piek: 6 / Weken: 6
nz  Piek: 21 / Weken: 6

Tracks

1986
LP CBS / Epic 462496 1 / EAN 5099746249618
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Ultimate Sin
  3:44
2.Secret Loser
  4:09
3.Never Know Why
  4:28
4.Thank God For The Bomb
  3:54
5.Never
  4:19
6.Lightning Strikes
  5:14
7.Killer Of Giants
  5:42
8.Fool Like You
  5:20
9.Shot In The Dark
  4:26
   

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.57 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?