Ozzy Osbourne - Scream

Cover Ozzy Osbourne - Scream
CD
Epic 88697361132
Cover Ozzy Osbourne - Scream
Cover

Album

Jaar:2010
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/06/2010 (Positie 57)
Laatste week notering:03/07/2010 (Positie 64)
Piekpositie:57 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:11978 (81 Punten)
Alternative:26/06/2010 / Piek: 19 / Weken: 1
Combialbum:26/06/2010 / Piek: 77 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 8 / Weken: 5
de  Piek: 7 / Weken: 7
at  Piek: 9 / Weken: 6
fr  Piek: 49 / Weken: 6
nl  Piek: 57 / Weken: 2
be  Piek: 79 / Weken: 3 (V)
  Piek: 49 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 3 / Weken: 12
fi  Piek: 3 / Weken: 12
no  Piek: 9 / Weken: 8
dk  Piek: 18 / Weken: 1
it  Piek: 29 / Weken: 5
es  Piek: 74 / Weken: 3
gr  Piek: 1 / Weken: 18
au  Piek: 11 / Weken: 4
nz  Piek: 6 / Weken: 8
mx  Piek: 60 / Weken: 4

Tracks

21/06/2010
CD Epic 88697361132 (Sony) / EAN 0886973611326
Toon detailsAlles beluisteren
1.Let It Die
  6:06
2.Let Me Hear You Scream
  3:25
3.Soul Sucker
  4:34
4.Life Won't Wait
  5:06
5.Diggin' Me Down
  6:03
6.Crucify
  3:29
7.Fearless
  3:41
8.Time
  5:31
9.I Want It More
  5:36
10.Latimer's Mercy
  4:27
11.I Love You All
  1:02
   
02/08/2010
CD Epic 88697755242 (Sony) / EAN 0886977552427
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/09/2010
CD Epic 88697722072 (Sony) / EAN 0886977220722
Toon detailsAlles beluisteren
   

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?