Ozzy Osbourne - No More Tears

Cover Ozzy Osbourne - No More Tears
CD-Maxi
Epic 657440 2

Charts

Binnenkomst:21/03/1992 (Positie 98)
Laatste week notering:13/06/1992 (Positie 99)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:5803 (702 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 13

Tracks

1991
CD-Maxi Epic 657440 2 (Sony) / EAN 5099765744026
Toon detailsAlles beluisteren
1.No More Tears (Edit)
  5:55
2.S.I.N.
  4:46
3.Party With The Animals
  4:15
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:23No More TearsEpic
467859 1
Album
LP
17/09/1991
Edit5:55No More TearsEpic
657440 2
Single
CD-Maxi
1991
7:23The EssentialEpic / Legacy
510840 2
Album
CD
17/02/2003
7:242CD: No More Tears / Diary Of A MadmanSony
88697593572
Album
CD
05/10/2009
7:23Prince Of DarknessEpic
88725486642
Album
CD
10/05/2013
»» alles tonen

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.89 (Reviews: 36)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
16/06/2006 10:55
Snormobiel Beusichem
******
▓ Prima plaat van "Ozzy Osbourne" uit eind maart 1992 !!! "No More Tears" hield het zelfs 8 weken lang vol in de Nederlandse Top 40 van april / mei 1992 !!! Helaas bleef de plaat bij # 16 steken !!! Nog net 6 sterren !!!

Topbart
******
Geweldig rocknummer van Ozzy Osbourne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BeansterBarnes
****
Verry cool track which came as a surprises because i was thinking it was released a lot earlier than '91.

rocker4ever
*****
Der Titeltrack, nicht so meins, das Drop D Tuning mit dem der Song versucht ''heavy'' zu sein... naja. Dafür ist der Mittelteil mit dem HAMMER-Solo umso geiler!! Und dafür gibts halt 5*

Rootje
******
Meesterlijke track. Ozzy bewijst maar weer eens zijn status als koning van de metal. Met een van de beste bas en gitaarsolo's ooit gemaakt.

gherkin
******
Uitstekend nummer.

Bearcat
******
Niet echt mijn favoriete muziekstijl ,maar dit is een klassieker

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?