Ozzy Osbourne - Dreamer

Cover Ozzy Osbourne - Dreamer
CD-Maxi
Epic 672341 2

Nummer

Jaar:2001
Muziek/Tekst:Ozzy Osbourne
Mick Jones
Marti Frederiksen
Producer:Tim Palmer
Gecoverd door:Christian Häckl
Mystica
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/06/2002 (Positie 97)
Laatste week notering:22/03/2003 (Positie 68)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4046 (869 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 21
de  Piek: 2 / Weken: 23
at  Piek: 2 / Weken: 24
nl  Piek: 15 / Weken: 16
be  Tip (V)
fi  Piek: 13 / Weken: 12
dk  Piek: 3 / Weken: 22

Tracks

02/09/2002
CD-Maxi Epic 672341 2 (Sony) / EAN 5099767234129
Toon detailsAlles beluisteren
1.Dreamer (Album Version)
  4:45
2.Black Skies
5:20
3.Dream (Acoustic Version)
4:35
Extras:
Dreamer (Video) 4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:45Down To EarthEpic
498474 9
Album
CD
15/10/2001
4:45The OsbournesSony
508347 2
Album
CD
17/06/2002
Album Version4:45DreamerEpic
672341 2
Single
CD-Maxi
02/09/2002
4:46Bravo - The Hits 2002 Part 1Sony
509965 9
Compilatie
CD
25/11/2002
4:45The EssentialEpic / Legacy
510840 2
Album
CD
17/02/2003
»» alles tonen

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.36 (Reviews: 199)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/08/2005 23:27
zadranin
*****
Princ of the darkness? Well, sometimes also princes have to "slow down" a little bit...good!
19/11/2005 18:08
Richard (NL)
******
Great song and great video-clip.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Mooie vier sterren track van "Ozzy Osbourne" afkomstig van zijn album "Down To Earth" uit de herfst van 2001 !!! In januari en februari 2003 had hij er zelfs nog een succes mee in de Nederlandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 8 wk / # 19) ☺!!!

Topbart
****
mooie ballad van Ozzy, maar niet zo spectaculair als "No more tears" uit 1992 !!!!

gherkin
*****
Zeker dat dit Ozzy is? Echt verrassend goed.

musikmannen
****
Ok

wefoundove
*****
nice

tigerlover
*****
mooie ballad van Ozzy, ik ga voor de 5 sterren

Rootje
*****
Mooie ballade van The Prince of Darkness.
Ook met zulke songs heeft Ozzy geen moeite

Hijinx
****
Ozzy describes this song as his "Imagine", and yeah, it's hard not to have that be the first thing that came to mind. In fact it cribs such a classic melody that I had to double check that it wasn't a cover version of something. I never knew I wanted to hear an emotional ballad from 2001 by Ozzy Osbourne, but here we are. 4.2
Laatst gewijzigd: 11/05/2017 09:01
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?