Ozzy Osbourne - Black Rain

Cover Ozzy Osbourne - Black Rain
CD
Epic 88697 101892

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:26/05/2007 (Positie 56)
Laatste week notering:09/06/2007 (Positie 91)
Piekpositie:56 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:11799 (86 Punten)
Alternative:02/06/2007 / Piek: 19 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 4
de  Piek: 9 / Weken: 6
at  Piek: 7 / Weken: 5
fr  Piek: 91 / Weken: 3
nl  Piek: 56 / Weken: 3
be  Piek: 78 / Weken: 2 (V)
  Piek: 69 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 10
fi  Piek: 2 / Weken: 12
no  Piek: 2 / Weken: 6
dk  Piek: 6 / Weken: 4
it  Piek: 22 / Weken: 5
es  Piek: 66 / Weken: 3
au  Piek: 37 / Weken: 1
nz  Piek: 9 / Weken: 7

Tracks

18/05/2007
CD Epic 88697 101892 (Sony BMG) / EAN 0886971018929
Toon detailsAlles beluisteren
1.Not Going Away
  4:33
2.I Don't Wanna Stop
  3:59
3.Black Rain
  4:44
4.Lay Your World On Me
  4:19
5.The Almighty Dollar
  7:00
6.Silver
  3:43
7.Civilize The Universe
  4:42
8.Here For You
  4:37
9.Countdown's Begun
  4:59
10.Trap Door
  4:03
   

Ozzy Osbourne   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
No More Tears21/03/19921413
Dreamer29/06/20021516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Ultimate Sin15/02/1986386
No More Tears05/10/19916711
Live & Loud17/07/1993558
The Essential01/03/2003357
Black Rain26/05/2007563
Scream26/06/2010572
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live At Budokan [DVD]10/08/200292
Memoirs Of A Madman [DVD]18/10/2014182
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?