Osdorp Posse & Nembrionic - Briljant, hard en geslepen

Cover Osdorp Posse & Nembrionic - Briljant, hard en geslepen
Cover

Album

Jaar:1996
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/06/1996 (Positie 65)
Laatste week notering:31/08/1996 (Positie 96)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:5788 (494 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 13

Osdorp Posse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Origineel Amsterdams27/05/20001017
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afslag Osdorp01/07/19951914
Briljant, hard en geslepen (Osdorp Posse & Nembrionic)08/06/19962913
Geendagsvlieg15/03/19972011
Oud en nieuw09/05/1998476
Kernramp22/04/20003818
Tegenstrijd08/02/2003536
Top 10022/09/2012582
 

Nembrionic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Briljant, hard en geslepen (Osdorp Posse & Nembrionic)08/06/19962913
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Punt. De titel spreekt voor zich.
Rauw en bruut. Op dit album verleent deathmetalband Nembrionic hun medewerking, wat als een zeer geslaagde samenwerking uitpakt.
Laatst gewijzigd: 11/07/2016 15:44
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?