Osdorp Posse - Roffer dan ooit / Vlijmscherp

Cover Osdorp Posse - Roffer dan ooit / Vlijmscherp
Cover
Cover Osdorp Posse - Roffer dan ooit / Vlijmscherp
LP Bloody Mary Coloured Vinyl
Suburban BURBLP 207 (nl)

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:01/05/2021 (Positie 71)
Laatste week notering:01/05/2021 (Positie 71)
Piekpositie:71 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:15403 (30 Punten)
Vinyl 33:01/05/2021 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 71 / Weken: 1

Tracks

23/04/2021
Bloody Mary Coloured Vinyl - LP Suburban BURBLP 207 [nl] / EAN 8716059011646
Toon detailsAlles beluisteren
   

Osdorp Posse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Origineel Amsterdams27/05/20001017
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afslag Osdorp01/07/19951914
Briljant, hard en geslepen (Osdorp Posse & Nembrionic)08/06/19962913
Geendagsvlieg15/03/19972011
Oud en nieuw09/05/1998476
Kernramp22/04/20003818
Tegenstrijd08/02/2003536
Top 10022/09/2012582
Roffer dan ooit / Vlijmscherp01/05/2021711
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6Osdorp Posse - Roffer dan ooit / Vlijmscherp (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Vlijnscherp. Dat was de O.P. altijd.
Rauwe beats, rake teksten.
Ik ben niet van de nederrap maar deze band heb ik veel geluisterd. Zo hoort hiphop te klinken.
Al die slappe aftreksels van tegenwoordig halen never nooit het niveau van deze nederrap pioniers.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?