Osdorp Posse - Kernramp

Cover Osdorp Posse - Kernramp
CD
Ramp 7 24352 63792 8 (nl)
LP
Suburban 8716059009230 (nl)
Cover Osdorp Posse - Kernramp
LP Limited Blue Marbled Vinyl
Suburban BURBLP191 (nl)

Album

Jaar:2000
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/04/2000 (Positie 53)
Laatste week notering:19/08/2000 (Positie 89)
Piekpositie:38 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:3831 (829 Punten)
Vinyl 33:03/08/2019 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 38 / Weken: 18

Tracks

15/04/2000
CD Ramp 7 24352 63792 8 [nl] / EAN 0724352637928
Toon detailsAlles beluisteren
   
26/07/2019
Limited Blue Marbled Vinyl - LP Suburban BURBLP191 [nl] / EAN 8716059009339
Toon detailsAlles beluisteren
300 copies are made !
   
26/07/2019
LP Suburban 8716059009230 [nl] / EAN 8716059009230
Toon detailsAlles beluisteren
   

Osdorp Posse   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Origineel Amsterdams27/05/20001017
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Afslag Osdorp01/07/19951914
Briljant, hard en geslepen (Osdorp Posse & Nembrionic)08/06/19962913
Geendagsvlieg15/03/19972011
Oud en nieuw09/05/1998476
Kernramp22/04/20003818
Tegenstrijd08/02/2003536
Top 10022/09/2012582
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
******
Bam. Gooi je woede er maar uit, Def P. Het heeft weer geleid tot een album dat dik in orde is.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?