Oasis - The Masterplan

Nummer

Jaar:1995
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Owen Morris
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:23WonderwallHelter Skelter
662507 2
Single
CD-Maxi
30/10/1995
5:22The MasterplanHelter Skelter
491830 2
Album
CD
30/10/1998
5:24De Afrekening 17Universal
UMD 82057
Compilatie
CD
1999
3:40Platin 6Polystar
34 902 7
Compilatie
CD
1999
5:23CSI: MiamiHip-O
B0002201-02
Album
CD
29/11/2004
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.07Oasis - The Masterplan (Reviews: 46)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Genieten met deze plaat van "Oasis" uit 1995 !!! Ook ik ga voor de vier sterren ☺!!!

bluezombie
****
Nice track.

The Walrus
******
Really good.

gherkin
****
Eén van de vele eigenlijk best wel prima nummers van Oasis.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?