Oasis - The Hindu Times

Cover Oasis - The Hindu Times
CD-Maxi
Helter Skelter 672541 2

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Owen Morris
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/04/2002 (Positie 47)
Laatste week notering:11/05/2002 (Positie 68)
Piekpositie:47 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:18584 (141 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 15 / Weken: 7
de  Piek: 30 / Weken: 5
at  Piek: 29 / Weken: 7
fr  Piek: 84 / Weken: 1
nl  Piek: 47 / Weken: 3
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 13 / Weken: 4
fi  Piek: 5 / Weken: 5
no  Piek: 3 / Weken: 2
dk  Piek: 7 / Weken: 1
it  Piek: 1 / Weken: 10
es  Piek: 2 / Weken: 6
au  Piek: 22 / Weken: 2
nz  Piek: 47 / Weken: 1

Tracks

15/04/2002
CD-Maxi Helter Skelter 672541 2 (Sony) / EAN 5099767254127
15/04/2002
12" Maxi Helter Skelter 672541 6 (Sony) [eu] / EAN 5099767254165
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Hindu Times
  3:53
2.Just Getting Older
3:17
3.Idler's Dream
2:57
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:53The Hindu TimesHelter Skelter
672541 2
Single
CD-Maxi
15/04/2002
3:52The Album: Volume 3Virgin
VTDCD 441
Compilatie
CD
29/04/2002
3:51Music @ WorkSMM
508380 2
Compilatie
CD
03/06/2002
3:50De Afrekening 27Play It Again Sam
442.0005.020
Compilatie
CD
14/06/2002
3:46Heathen ChemistryHelter Skelter
508666 2
Album
CD
01/07/2002
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.1Oasis - The Hindu Times (Reviews: 73)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Deze leuke plaat van de Engelse Rockband "Oasis" met 'echte' hindu geluiden uit april 2002 (Holland) bevalt mij nog altijd goed !!! Jammer dat de plaat nooit verder kwam dan # 16 van de NL Tip 30 ☺!!!

nirvanamusic87
****
A return to form and a great rocking track, but won't be remembered. 14th UK top 10. Their sixth UK#1. 116,320 sold while at #1. UK#1 and Ireland#2. 205,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 14/11/2012 10:32

bluezombie
***
Probably their worst single but it isn't awful.

Bluejay Leonard
******
A catchy rocker live, but not a spectacular recording.

gherkin
******
Ze worden gemist.

wefoundove
***
it's ok

The Walrus
****
Pretty good, but they've done far better.

BeansterBarnes
***
Rather average in retrospect.

Effluvium1
*****
Probably not as remarkable as their older works, but still a gem nonetheless, especially live (when the brothers aren't blueing!)

LIFTER500
***
Not bad.

alleyt1989
***
I don’t find this particularly memorable.

BingTheKing
****
The Hindu Times is een degelijke rocker maar verbleekt in vergelijking met de demo die een kwetsbare boodschap onthult over Noel's huwelijk.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?