Oasis - Married With Children

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Definitely MaybeHelter Skelter
4773182
Album
CD
29/08/1994
3:12Definitely Maybe [Special Limited Edition]Helter Skelter
477138 6
Album
CD
1994

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.64Oasis - Married With Children (Reviews: 25)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
erg rustig nummer van Oasis, doet bijna akoestisch aan

Snormobiel Beusichem
**
▒ Moet eerlijk bekennen dat ik dit plaatje uit eind augustus 1994 van de Engelse rockband "Oasis" uit Manchester ontzettend langdradig, ééntonig en saai vind !!! Het, toch wel mooie, gitaarwerk redt de tweede ster zullen we maar zeggen ☺!!!

The Walrus
*****
Cool song

alleyt1989
*****
Brilliant. I love the lyrics.

musikmannen
******
Great

gherkin
*****
In mijn ogen toch ook zeker een heel straffe bedoeling van Oasis.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?