Oasis - Lyla

Cover Oasis - Lyla
CD-Single
Sine / 675920 1
Cover Oasis - Lyla
CD-Maxi
Sine 675 920 2

Nummer

Jaar:2005
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Dave Sardy
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:21/05/2005 (Positie 69)
Laatste week notering:25/06/2005 (Positie 90)
Piekpositie:52 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:16672 (191 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 26 / Weken: 8
de  Piek: 33 / Weken: 5
at  Piek: 38 / Weken: 4
fr  Piek: 81 / Weken: 3
nl  Piek: 52 / Weken: 6
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 18 / Weken: 2
fi  Piek: 3 / Weken: 2
no  Piek: 10 / Weken: 1
dk  Piek: 5 / Weken: 2
it  Piek: 2 / Weken: 10
es  Piek: 3 / Weken: 4
au  Piek: 23 / Weken: 2

Tracks

16/05/2005
CD-Single Sine 675920 1 (Sony BMG) / EAN 5099767592014
2005
7" Single Big Brother RKID29
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lyla
  5:12
2.Eyeball Tickler
  2:47
   
16/05/2005
CD-Maxi Sine 675 920 2 (Sony BMG) / EAN 5099767592021
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lyla
  5:12
2.Eyeball Tickler
  2:48
3.Won't Let You Down
  2:48
   
2005
Promo - CD-Single Big Brother SAMPCS148701
Toon detailsAlles beluisteren
1.Lyla (Radio Edit)
  
2.Lyla (Album Version)
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:12LylaSine
675920 1
Single
CD-Single
16/05/2005
5:12LylaSine
675 920 2
Single
CD-Maxi
16/05/2005
5:12Don't Believe The TruthSine
520 149 2
Album
CD
30/05/2005
5:11Bravo Hits 49Sony BMG
82876 69948 2
Compilatie
CD
10/06/2005
5:12Bravo Hits 49 [Swiss Edition]Sony BMG
82876 70283 2
Compilatie
CD
10/06/2005
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11Oasis - Lyla (Reviews: 93)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Ook voor mij persoonlijk een tegenvallende plaat van "Oasis" uit mei 2005 !!! Bleef in de NL Singel Top 100 achteraf trouwens ook ver achter eerlijk gezegd ☺!!!

nirvanamusic87
****
Catchy track by Oasis. Coming back and remaining on top. 18th UK top 10. Their seventh UK#1. 75,125 sold while at #1. UK#1 and Ireland#5. 160,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 14/11/2012 10:33

bluezombie
****
OK, but one of their weakest singles.

Topbart
***
aardig, maar geen superplaat van Oasis

Bluejay Leonard
******
Brought Oasis back to the forefront in Oz back when it was released. Very catchy and good live.

wefoundove
**
bad

The Walrus
****
Heeeeeeey LYLA! Pretty cool.

LIFTER500
***
Not bad.

gherkin
*****
Eén van de vele zeer straffe nummers van Oasis.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?