Oasis - Live Forever

Cover Oasis - Live Forever
CD-Maxi
Helter Skelter HES 660689 2

Nummer

Jaar:1994
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Owen Morris
Oasis
Mark Coyle
Gecoverd door:The Lemonheads
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:10/08/1996 / Piek: 8 / Weken: 4
In de landen:
nz  Piek: 43 / Weken: 3

Tracks

08/08/1994
CD-Maxi Helter Skelter HES 660689 2 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Live Forever
  4:38
2.Up In The Sky (Acoustic)
3:32
3.Cloudburst
5:21
4.Supersonic (Live April 1994)
5:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:38Live ForeverHelter Skelter
HES 660689 2
Single
CD-Maxi
08/08/1994
4:38Definitely MaybeHelter Skelter
4773182
Album
CD
29/08/1994
Radio Edit3:42De Afrekening 8Columbia
478232-2
Compilatie
CD
1994
4:36Definitely Maybe [Special Limited Edition]Helter Skelter
477138 6
Album
CD
1994
4:36Now That's What I Call Music! 33Virgin
CDNOW33 / 8379992
Compilatie
CD
04/03/1996
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.96Oasis - Live Forever (Reviews: 71)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Formidabele plaat van de Engelse Rockformatie "Oasis" uit begin augustus 1994 !!! Bereikte 2 jaar later ook de Nederlandse hitlijsten, maar bleef vreemd genoeg op een # 8 in de NL Tip 30 steken !!! Maar dat lap ik maar aan mijn laars ☺!!!

nirvanamusic87
*****
CLASSIC. Real life loving anthem where you feel like you'll live forever. 1st UK top 10.

UK#10 and Ireland#17.

1.2 million copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 13/08/2021 21:59

zadranin
*****
Good song

bluezombie
******
Outstanding song, one of their very best.

BeansterBarnes
****
Solid track.

Bluejay Leonard
******
A life-affirming rush celebrating the strength of the human spirit. Brilliant songwriting with a an unbelievable guitar solo.

Topbart
*****
zeer mooi nummer van Oasis uit 1994, stond pas in augustus 1996 in de Tipparade

gherkin
******
Als Noel en Liam twee seconden geen ruzie maken, levert dat heel goede muziek op.
Laatst gewijzigd: 11/07/2011 16:49

The Walrus
******
AMAZING and really underrated here in Aus and probably other places as well. Very nice song.

alleyt1989
*****
Great single but the vocals can get grating.

tigerlover
***
aardig nummer, alleen de zang is irritant

DeejayDave
*****
Uitstekend nummer van de gebroeders Gallagher.

BingTheKing
****
ondergewaardeerd plaatje, een 4

musikmannen
******
Great
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?