Oasis - Little By Little

Cover Oasis - Little By Little
Cover

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Owen Morris
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
ch  Piek: 83 / Weken: 6
de  Piek: 65 / Weken: 4
se  Piek: 41 / Weken: 2
fi  Piek: 16 / Weken: 1
it  Piek: 5 / Weken: 16
es  Piek: 20 / Weken: 1
nz  Piek: 46 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:52Heathen ChemistryHelter Skelter
508666 2
Album
CD
01/07/2002
4:57Hits 54Warner
HITSCD541
Compilatie
CD
21/10/2002
4:50Music @ Work 2WSM
5050466-1375-2-4
Compilatie
CD
11/11/2002
4:44Now That's What I Call Music! 53Virgin
CDNOW53 / 5432682
Compilatie
CD
18/11/2002
4:52Un maxx' de bruit vol. 3SMM
512 958-2
Compilatie
CD
22/09/2003
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.66Oasis - Little By Little (Reviews: 96)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
10/01/2006 22:05
zadranin
*****
nice song for Oasis

Snormobiel Beusichem
****
▒ Zeer goede plaat van "Oasis" uit half juli 2002 (Holland) !!! Afkomstig van hun album "Heathen Chemistry" !!! Jammergenoeg haalde deze plaat van de gebroeders "Gallagher" noggeeneens de NL Tip 30 ??? Onbegrijpelijk, de plaat is minstens 4 sterren waard ☺!!!

BeansterBarnes
***
Peaking at #54 in Australia.

nirvanamusic87
****
Epic track by Oasis. Love it. 16th UK top 10.

UK#2 and Ireland#9.

600,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 03/09/2021 23:38

The Walrus
*****
Great chorus

bluezombie
****
Solid track.

gherkin
*****
Oasis heeft al voor veel prima muziek gezorgd en dit reken ik daar wel bij.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?