Oasis - Go Let It Out

Cover Oasis - Go Let It Out
CD-Maxi
Helter Skelter/HES 668485 2

Nummer

Jaar:2000
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Mark Stent
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/02/2000 (Positie 43)
Laatste week notering:11/03/2000 (Positie 86)
Piekpositie:36 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:16999 (182 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 23 / Weken: 10
de  Piek: 31 / Weken: 6
fr  Piek: 66 / Weken: 2
nl  Piek: 36 / Weken: 4
be  Tip (V)
se  Piek: 14 / Weken: 4
fi  Piek: 5 / Weken: 4
no  Piek: 3 / Weken: 2
it  Piek: 1 / Weken: 8
es  Piek: 1 / Weken: 5
au  Piek: 23 / Weken: 1
nz  Piek: 31 / Weken: 4

Tracks

07/02/2000
CD-Maxi Helter Skelter 668485 2
Toon detailsAlles beluisteren
1.Go Let It Out
  4:41
2.Let's All Make Believe
3:53
3.(As Long As They've Got) Cigarettes In Hell
4:21
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41Go Let It OutHelter Skelter
668485 2
Single
CD-Maxi
07/02/2000
4:38Standing On The Shoulder Of GiantsHelter Skelter
496844 2
Album
CD
29/02/2000
4:39Platin Vol. 8Polymedia / Polystar
541 321-2
Compilatie
CD
31/03/2000
4:38Crossing All Over! Vol. 11Supersonic
052
Compilatie
CD
03/04/2000
4:40De Afrekening 21Play It Again Sam
442.0003.20
Compilatie
CD
19/05/2000
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.14Oasis - Go Let It Out (Reviews: 86)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
05/12/2006 19:30
Snormobiel Beusichem
****
▓ Deze plaat van "Oasis" uit februari 2000, deed het in de Hollandse hitlijsten knap beroerd !!! Terwijl het helemaal geen verkeerde plaat van de groep is !!! Vanmij krijgen ze ook gewoon 4 sterren !!! (NL Top 40: 2 wk / # 31) !!!

Topbart
*****
ik vind dit een geweldige song en dit nummer had best meer aandacht verdiend in Nederland dan de beroerde nr 36. Jammer!!!!

nirvanamusic87
****
Like this track a lot. Great video and vibe. 11th UK top 10. Their fifth UK#1. 180,000 sold while at #1.

UK#1 and Ireland#1.
Denmark#10.

300,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 08/06/2017 23:38

bluezombie
****
Pretty solid track.

Chris A
***
ok track,i've heard better from them

Bluejay Leonard
******
Great British rock song. Captures the feel of its time well.

Hijinx
****
Cool track.

liam99
****
Cool Track by Oasis .

irelander
***
Just average.

BeansterBarnes
****
Solid track.

wefoundove
****
solid

The Walrus
*****
Cool and quite unusual sounding.

skizzo
*
Terrible, as usual for them.

gherkin
*****
Als deze broertjes geen ruzie maken, durft dat al wel eens goede muziek op te leveren. En dit is daar een voorbeeld van. Een prima voorbeeld zelfs.

alleyt1989
***
It's not bad but doesn't particularly stand up well against most of their 90s hits.

BingTheKing
***
Ben er niet weg van.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?