Oasis - D'You Know What I Mean?

Cover Oasis - D'You Know What I Mean?
CD-Maxi
Helter Skelter 664642 2 (uk, au)

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Owen Morris
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/07/1997 (Positie 100)
Laatste week notering:06/09/1997 (Positie 88)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:11322 (399 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 11
de  Piek: 27 / Weken: 9
at  Piek: 38 / Weken: 3
fr  Piek: 37 / Weken: 1
nl  Piek: 31 / Weken: 9
be  Piek: 32 / Weken: 5 (V)
  Piek: 25 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 2 / Weken: 11
fi  Piek: 1 / Weken: 9
no  Piek: 3 / Weken: 8
au  Piek: 16 / Weken: 10
nz  Piek: 4 / Weken: 9

Tracks

04/07/1997
CD-Maxi Helter Skelter 664642 2 (Sony) [uk, au] / EAN 5099766464220
Toon detailsAlles beluisteren
1.D'You Know What I Mean?
  7:22
2.Stay Young
  5:06
3.Angel Child (Demo)
4:28
4.Heroes
4:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
7:22D'You Know What I Mean?Helter Skelter
664642 2
Single
CD-Maxi
04/07/1997
7:42Be Here NowHelter Skelter
488187 2
Album
CD
20/08/1997
6:06Bravo Hits 18WSM
9548-35749-2
Compilatie
CD
29/08/1997
6:08Just The Best Volume 13Ariola
74321 51338 2
Compilatie
CD
29/09/1997
7:23Gute Zeiten - Schlechte Zeiten 13 - Das Fan-Fun AlbumUltrapop
0099222ULT
Compilatie
CD
24/10/1997
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.87Oasis - D'You Know What I Mean? (Reviews: 90)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
12/10/2006 19:37
Snormobiel Beusichem
**
▓ Zeker niet van het niveau "Don't Look Back In Anger" !!! Gelukkig vond niet alleen ik, maar ook het Hollandse publiek, deze plaat van "Oasis" uit juli 1997 tegenvallen !!! (NL Top 40: 4 wk / # 26) !!!

Topbart
***
1e single van het album "Be here now". In deze periode begonnen de heren Gallagher een beetje hoog in de bol te krijgen. Deze song klinkt op zich wel prima, maar veel en veel te langdradig wat erg jammer is. Het album kwam op nr 1 maar dat bleek meteen een toevalstreffer: na 11 weken was het alweer uit de Album Top 100 waardoor het veel minder succesvol is dan "Morning Glory".

BeansterBarnes
******
Perfect!!!

Peaked at #6 on my personal chart.
Laatst gewijzigd: 04/11/2012 11:00

nirvanamusic87
****
Epic song from an epic band. Long track but still a great anthem. 8th UK top 10. Their third UK#1. 377,000 sold while at #1.

UK#1 and Ireland#1.
Denmark#2.

730,000 copies sold in the UK.

Their third biggest selling single in the UK.
Laatst gewijzigd: 08/06/2017 23:40

super50hmtv
***
Wel een leuk nummer, maar niet 't beste van Oasis. 3 sterren.

bluezombie
****
Not bad but I don't love it.

alleyt1989
****
this is a good song

Hijinx
****
Long track but it's good.

Bluejay Leonard
******
Spine-tingling coolness. A thumping murky epic that fittingly was released at the height of Oasismania.

The Walrus
*****
Super cool, but a bit too long.

gherkin
*****
Prima nummer eigenlijk.

NoNameWhatever
****
Selbe Akkorde wie Wonderwall...
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?