Oasis - All Around The World

Cover Oasis - All Around The World
CD-Single
Helter Skelter/HES 665269-1
Cover Oasis - All Around The World
Cover

Nummer

Jaar:1997
Muziek/Tekst:Noel Gallagher
Producer:Noel Gallagher
Owen Morris
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/01/1998 (Positie 47)
Laatste week notering:21/02/1998 (Positie 93)
Piekpositie:47 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:17179 (175 Punten)
In de landen:
de  Piek: 84 / Weken: 4
nl  Piek: 47 / Weken: 5
se  Piek: 7 / Weken: 6
fi  Piek: 3 / Weken: 6
no  Piek: 9 / Weken: 3
nz  Piek: 24 / Weken: 6

Tracks

12/01/1998
CD-Maxi Helter Skelter 665269 2 / EAN 5099766526928
Toon detailsAlles beluisteren
1.All Around The World
  9:38
2.The Fame
  4:35
3.Flashbax
  5:07
4.Street Fighting Man
3:53
   
12/01/1998
CD-Single Helter Skelter HES 665269-1
Toon detailsAlles beluisteren
1.All Around The World
  9:38
2.The Fame
  4:35
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
9:20Be Here NowHelter Skelter
488187 2
Album
CD
20/08/1997
Reprise2:08Be Here NowHelter Skelter
488187 2
Album
CD
20/08/1997
9:38All Around The WorldHelter Skelter
665269 2
Single
CD-Maxi
12/01/1998
9:38All Around The WorldHelter Skelter
HES 665269-1
Single
CD-Single
12/01/1998
4:51De Afrekening 15Play It Again Sam
442.0001.20
Compilatie
CD
11/05/1998
»» alles tonen

Oasis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whatever28/01/1995482
Wonderwall23/12/1995812
Don't Look Back In Anger16/03/1996305
D'You Know What I Mean?12/07/1997319
Stand By Me04/10/1997506
All Around The World24/01/1998475
Go Let It Out19/02/2000364
Who Feels Love?13/05/2000573
The Hindu Times27/04/2002473
Stop Crying Your Heart Out06/07/2002732
Lyla21/05/2005526
The Importance Of Being Idle03/09/2005844
Let There Be Love03/12/2005853
Falling Down30/08/2008714
The Shock Of The Lightning11/10/2008473
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Definitely Maybe04/02/19955510
(What's The Story) Morning Glory?14/10/1995457
Be Here Now06/09/1997111
The Masterplan14/11/1998553
Standing On The Shoulder Of Giants11/03/2000165
Heathen Chemistry13/07/2002324
Don't Believe The Truth04/06/20051112
Stop The Clocks25/11/2006736
Dig Out Your Soul11/10/20081116
Time Flies... 1994-200919/06/2010443
Be Here Now - Remastered22/10/2016821
Knebworth 199627/11/2021301
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lord Don't Slow Me Down [DVD]17/11/2007261
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Oasis - All Around The World (Reviews: 54)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Deze mooie en goede plaat van de Engelse rockband "Oasis" kwam in januari / februari 1998 niet verder dan de # 8 van de NL Tip 30 !!! Had in mijn ogen veel meer verdiend !!! Afgerond: 5 sterren ☺!!!

Topbart
*****
3e single van het album "Be here now". Ik vind dit de beste van de 3 singles die van het album verschenen zijn. Het album kwam op nr 1 maar dat bleek meteen een toevalstreffer: na 11 weken was het alweer uit de Album Top 100 waardoor het veel minder succesvol is dan "Morning Glory".

nirvanamusic87
***
Ok and catchy but way too long sometimes they need to reign in their ideas and edit. 10th UK top 10. Their fourth UK#1. 112,000 sold while at #1.

UK#1 and Ireland#1.
Denmark#6.

400,000 copies sold in the UK.
Laatst gewijzigd: 11/12/2020 19:32

bluezombie
****
Good song.

BeansterBarnes
****
Peaked at #69 in Australia, 1998.

Hijinx
****
I really like the sound of this, makes me feel like I should listen to more Oasis. 4.5

The Walrus
*****
As cool as it is long.

Mark1984
******
De vrolijke clip en het nummer zijn steengoed dit vind ik de beste Oasis plaat!

gherkin
*****
Straf nummer van Oasis.

alleyt1989
*****
I'm surprised this isn't one of their more 'remembered' efforts. It's pretty good despite it being annoyingly long!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?