O'G3ne - The Power Of Christmas

Cover O'G3ne - The Power Of Christmas
Digital
BMG Rights 1060072349 (nl)
CD-Single Promo
BMG Rights PROMOBMG 1199

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

20/11/2015
Digital BMG Rights 1060072349 [nl]
20/11/2015
Promo - CD-Single BMG Rights PROMOBMG 1199
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Power Of Christmas
  3:11
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:11The Power Of ChristmasBMG Rights
1060072349
Single
Digital
20/11/2015
3:13Sky Radio Christmas 2018Sony
190759106723
Compilatie
CD
16/11/2018

OG3NE   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emotion (O'G3ne)20/09/2014372
Change Will Come (O'G3ne)13/12/2014193
Magic (O'G3ne)20/12/201439
Hold On (O'G3ne)20/12/2014862
Cold (O'G3ne)21/03/2015701
Wings To Fly (O'G3ne)18/07/20151001
Clown (O'G3ne)28/05/2016642
Lights And Shadows (O'G3ne)11/03/2017144
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
We Got This (O'G3ne)08/10/2016148
Straight To You05/10/201987
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6O'G3ne - The Power Of Christmas (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Deze plaat werd zes jaar geleden al eens uitgebracht toen de meiden nog piepstemmetjes hadden. De 2015-versie klinkt toch een stuk beter al is het een kerstplaat die me nauwelijks iets doet.

Rootje
*
Omg, nee toch? Het geflopte meidengroepje van The Voice vorig jaar vraagt nu maar aandacht door een, overigens zwak, kerstliedje op te nemen? Zullen ze 2015 zelf nu geslaagd vinden als ze er op terugkijken?
Laatst gewijzigd: 11/07/2016 15:36

Snormobiel Beusichem
***
▒ Een nette, maar géén bijzondere, kerstplaat uit ½ november 2015 van: "O'G3NE", voorheen bekend onder de artiestennaam: "Lisa, Amy en Shelley", een Nederlandse meidengroep bestaande uit de drie zusjes "Lisa, Amy en Shelley Vol" !!! Nipt voldoende ☺!!!

Patrick3
******
Ik vind dit wel héél tof

Bearcat
*****
Dit kerstplaatje was best okay
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?