Novastar - Judy Folk

Nummer

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:19Holler And ShoutUniversal
3878192
Album
CD
12/11/2021

Novastar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wrong30/10/1999478
Lost & Blown Away11/11/2000923
Never Back Down01/05/2004845
When The Lights Go Down On The Broken Hearted26/06/2004437
Because27/09/20082010
Waiting So Long20/12/200856
Mars Needs Woman14/02/2009633
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novastar15/04/2000667
Another Lonely Soul20/03/20043627
Almost Bangor04/10/2008743
Novastar + Another Lonely Soul13/06/2009961
Inside Outside05/04/201486
In The Cold Light Of Monday13/10/2018213
Holler And Shout20/11/2021471
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Almost Bangor - Live [DVD]30/05/2009176
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Novastar - Judy Folk (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
****
Is ook best nog wel een vrij fijn nummer.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?