Novastar - Holler And Shout

Cover Novastar - Holler And Shout
Digital
Universal 21UM1IM34846
LP
Universal 602438637379

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:20/11/2021 (Positie 47)
Laatste week notering:20/11/2021 (Positie 47)
Piekpositie:47 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:14097 (54 Punten)
Vinyl 33:20/11/2021 / Piek: 17 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 47 / Weken: 1
be  Piek: 8 / Weken: 3 (V)

Tracks

12/11/2021
CD Universal 3878192 (UMG) / EAN 0602438781928
Toon detailsAlles beluisteren
1.Crooked Court Of Dreams
  3:49
2.Deep Are The Eyes
  3:05
3.Holler And Shout
  3:06
4.Wild Years
  3:39
5.Your World
  3:24
6.Judy Folk
  3:19
7.Velvet Blue Sky
  3:47
8.Saturday
  4:11
9.Holding Patterns
  3:16
10.Isabelle
  4:22
   
12/11/2021
Digital Universal 21UM1IM34846 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
12/11/2021
LP Universal 602438637379 (UMG) / EAN 0602438637379
Toon detailsAlles beluisteren
   

Novastar   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wrong30/10/1999478
Lost & Blown Away11/11/2000923
Never Back Down01/05/2004845
When The Lights Go Down On The Broken Hearted26/06/2004437
Because27/09/20082010
Waiting So Long20/12/200856
Mars Needs Woman14/02/2009633
Because The Remix (Ferry Corsten feat. Novastar)07/11/2009613
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Novastar15/04/2000667
Another Lonely Soul20/03/20043627
Almost Bangor04/10/2008743
Novastar + Another Lonely Soul13/06/2009961
Inside Outside05/04/201486
In The Cold Light Of Monday13/10/2018213
Holler And Shout20/11/2021471
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Almost Bangor - Live [DVD]30/05/2009176
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Novastar - Holler And Shout (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
*****
Wat mij betreft is ook dit allernieuwste album van Novastar nog wel vrij fijntjes in orde.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?