Nits - Soap Bubble Box

Cover Nits - Soap Bubble Box
7" Single
Columbia 658304 7
Cover Nits - Soap Bubble Box
CD-Maxi
Columbia 658304 2

Nummer

Jaar:1992
Muziek/Tekst:Henk Hofstede
Rob Kloet
Robert Jan Stips
Producer:Nits
Gecoverd door:Voice Male
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/09/1992 (Positie 98)
Laatste week notering:31/10/1992 (Positie 70)
Piekpositie:40 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:13750 (298 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 40 / Weken: 8

Tracks

1992
7" Single Columbia 658304 7 (Sony) / EAN 5099765830477
1992
CD-Single Columbia 658304 1 (CBS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Soap Bubble Box
  3:24
2.Tear Falls
3:14
   
1992
CD-Maxi Columbia 658304 2 (Sony)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Soap Bubble Box
  3:24
2.Tear Falls
3:14
3.Bird In The Back
3:55
4.Table Town
3:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:24TingColumbia
472213 9
Album
CD
21/09/1992
3:24Soap Bubble BoxColumbia
658304 2
Single
CD-Maxi
1992
3:24Soap Bubble BoxColumbia
658304 7
Single
7" Single
1992
3:27De Afrekening 4Columbia
COL 473654-2
Compilatie
CD
1993
3:25NestColumbia
481089 2
Album
CD
16/10/1995
»» alles tonen

Nits   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutti Ragazzi (The Nits)23/02/1980226
Red Tape (The Nits)20/02/1982395
Nescio (The Nits)02/04/1983107
Sketches Of Spain (The Nits)03/12/1983286
In The Dutch Mountains (The Nits)17/10/19872111
J.O.S. Days (The Nits)16/01/19882010
The Panorama Man (The Nits)23/04/1988883
The Dream (The Nits)12/11/19882811
The Train (The Nits)25/02/1989348
Adieu Sweet Bahnhof (Live)28/10/19892810
Home Before Dark (Live)10/03/1990507
Radio Shoes29/09/1990319
Giant Normal Dwarf22/12/1990715
Long Forgotten Story13/04/1991734
Soap Bubble Box12/09/1992408
The Flowers26/01/2008881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tent (The Nits)08/03/1980353
Work (The Nits)27/02/1982412
Omsk (The Nits)02/04/198389
Kilo (The Nits)03/12/1983169
Adieu, Sweet Bahnhof (The Nits)20/10/1984333
Henk (The Nits)14/06/1986552
In The Dutch Mountains (The Nits)07/11/1987822
Hat (The Nits)18/02/19891517
Urk04/11/1989327
Giant Normal Dwarf20/10/1990249
Ting03/10/19922210
Da Da Da23/04/1994397
Dankzij de dijken (Freek de Jonge & The Nits (Frits))18/03/19951415
Nest04/11/19953713
Alankomaat21/03/1998455
197422/11/2003951
Les nuits29/10/2005638
Doing The Dishes26/01/200889
Strawberry Wood24/10/2009115
Malpensa17/03/2012455
Nits?29/03/2014351
Hotel Europa - Live Recordings 1990 - 201421/03/201554
Angst23/09/2017401
The Golden Years Of Dutch Pop Music25/08/2018761
Knot30/11/2019971
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.53Nits - Soap Bubble Box (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
*****
In oktober 1992 de 1e single van "Ting". prachtig pianonummer, was de laatste Top 40-hit voor de band

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Formidabele voorloper van hun album "Ting" uit begin september 1992 !!! Had méér waardering verdient in mijn ogen !!! (NL Top 40: 3 wk / # 37) ☺!!!

Patrick7781
***
Minder.

Jeroen68
****
goed

gherkin
*****
Echt wel een goed nummertje hoor.

Bearcat
**
Deed me niet zoveel
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?