Nils van Zandt feat. Vanessa - Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix

Cover Nils van Zandt feat. Vanessa - Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix
Cover

Charts

Binnenkomst:11/08/2012 (Positie 95)
Laatste week notering:18/08/2012 (Positie 96)
Piekpositie:95 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:24906 (11 Punten)
Dance:11/08/2012 / Piek: 26 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 95 / Weken: 2

Vanessa [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In The Heat Of The Night25/04/1981356
Sunset Girl22/08/1981401
Upside Down (Dizzy Does It Make Me)30/01/1982214
Dynamite26/06/198258
Cheerio27/11/1982137
Hocus Pocus04/06/1983296
La Di Da29/10/1983166
Obsession21/01/198486
Don't Pull The Trigger On Me09/06/1984215
Bandolero03/08/1985443
Hava nagila30/05/1987755
Happy X-Mas (War Is Over)12/12/1992354
Candlelight (Vanessa & David McWilliams)21/01/1995344
Lidia11/11/1995393
Now You Say Nothing At All (Connie Breukhoven)01/06/2002186
Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix (Nils van Zandt feat. Vanessa)11/08/2012952
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
My First Album04/12/1982432
Just Conny (Conny (Breukhoven))20/11/2010349
 

Nils Van Zandt   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Be With You (Nils van Zandt feat. Shana Wood)29/03/2008335
House Musik (Nils van Zandt vs. Morinho)21/03/2009952
Party Jam (Say Whoop!) (Nils van Zandt vs. Robert Abigail feat. Jay Ritchey)11/04/2009901
The Beat Don't Stop (Nils van Zandt vs. Sergio Silvano feat. Chaquilo MC)02/05/20091311
Light Up The Sky (Nils Van Zandt feat. Monty Wells)17/03/2012852
Dirty Minds (Nils van Zandt feat. Yes-R)23/06/2012762
Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix (Nils van Zandt feat. Vanessa)11/08/2012952
What If The World Ends (Nils Van Zandt feat. Gio)22/06/2013194
Output03/08/2013861
Johnny Cash (Nils Van Zandt feat. Nicci)31/08/2013483
House Of Cards (Nils van Zandt & Ron van den Beuken feat. Monty Wells)31/05/2014424
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.43Nils van Zandt feat. Vanessa - Upside Down (Dizzy Does It Make Me) - The Checksums Remix (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

LLonden
***
Geen geweldige plaat. Net 3 sterren.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Inderdaad géén hoogvlieger !!! Maar ik vind het wel leuk om de plaat van "Vanessa", wel bewerkt door "Nils van Zandt", na ruim 30 jaar wéér eens terug te horen, zomer 2012 ☺!!!

naamloos
*
Snel doorspoelen.

Hitfreak
***
nostalgies

RV
****
Ik vind het nog wel een aardige remix, hoor. :)

En groot was mijn verbazing toen ik erachter kwam dat Vanessa eigenlijk door het leven gaat als... Connie Breukhoven! Die plastische chirurgie heeft haar uiterlijk eerder verpest dan verbeterd.
Laatst gewijzigd: 13/08/2012 15:27
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?