Nightwish - Human. :II: Nature.

Cover Nightwish - Human. :II: Nature.
CD
Nuclear Blast 27361 52042
Digital
Nuclear Blast 1494683784

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/04/2020 (Positie 4)
Laatste week notering:23/05/2020 (Positie 58)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:5989 (485 Punten)
Vinyl 33:25/04/2020 / Piek: 4 / Weken: 1
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 6
de  Piek: 1 / Weken: 6
at  Piek: 2 / Weken: 5
fr  Piek: 53 / Weken: 1
nl  Piek: 2 / Weken: 6
be  Piek: 11 / Weken: 6 (V)
  Piek: 14 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 11 / Weken: 1
fi  Piek: 1 / Weken: 4
no  Piek: 4 / Weken: 2
it  Piek: 45 / Weken: 2
es  Piek: 1 / Weken: 2
pt  Piek: 3 / Weken: 4
au  Piek: 7 / Weken: 2

Tracks

10/04/2020
CD Nuclear Blast 27361 52040 / EAN 0727361520403
10/04/2020
CD Nuclear Blast 27361 52042 / EAN 0727361520427
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Music
  7:23
2.Noise
  5:40
3.Shoemaker
  5:19
4.Harvest
  5:13
5.Pan
  5:18
6.How's The Heart?
  5:02
7.Procession
  5:31
8.Tribal
  3:56
9.Endlessness
  7:11
CD 2:
All The Works Of Nature Which Adorn The World
1.Vista
  3:59
2.The Blue
  3:35
3.The Green
  4:42
4.Moors
  4:44
5.Aurorae
  2:07
6.Quiet As The Show
  4:05
7.Anthropocene [inkl. Hurrian Hymn To Nikkal]
  3:05
8.Ad astra
  4:41
   
10/04/2020
LP Nuclear Blast 27361 52041 / EAN 0727361520410
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/04/2020
EarBook - CD Nuclear Blast 27361 52044 / EAN 0727361520441
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/04/2020
Digital Nuclear Blast 1494683784
Toon detailsAlles beluisteren
   

Nightwish   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bless The Child14/09/2002552
Nemo22/05/2004642
Wish I Had An Angel27/11/2004652
Amaranth01/09/2007474
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Century Child27/07/20024110
Once12/06/20041115
Highest Hopes - The Best Of Nightwish01/10/2005415
Dark Passion Play06/10/2007511
Made In Hong Kong (And In Various Other Places)21/03/2009201
Imaginaerum10/12/2011249
Endless Forms Most Beautiful04/04/2015317
Decades17/03/2018682
Decades - Live In Buenos Aires14/12/2019501
Human. :II: Nature.18/04/202026
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
End Of An Era [DVD]17/06/2006311
Made In Hong Kong (And In Various Other Places) [DVD]21/03/2009162
Showtime, Storytime [DVD]07/12/20131123
Vehicle Of Spirit [DVD]24/12/2016331
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.29 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Ik ben absoluut wel te spreken over het nieuwste album van Nightwish. Prima gedaan in mijn ogen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?